Fashion

Bianca Drăgușanu nu poartă hainele de mai multe ori! „Până acum am avut, cred, peste 250 de rochii și nu am repetat niciodată nici măcar una”

nicoleta.ispasescu
May 25, 2018 16:56 PM

Până la vârsta de 36 de ani, Bianca Drăgușanu se poate mândri cu o familie frumoasă, un business al ei, o emisiune de succes pe care o moderează și foarte multe colaborări în materie de frumusețe.

„Da. Am niște realizări cu care pot să defilez cu capul sus. Am un business, am contracte de colaborare în aproape toate domeniile frumuseții, de la hair, make-up, îngrijire corporală și așa mai departe, am o emisiune de succes, care are un rating extraordinar, am o echipă extraordinară care mă face să mă simt ca acasă pentru că din șapte zile, șase sunt acolo și am un copil sănătos și frumos. Și asta e tot ce contează. Deci da, îi mulțumesc bunului Dumnezeu că a avut grijă de mine și mi-a oferit toate aceste lucruri. Bine, cred că sunt și eu un om bun, că de-aia mi-a dat”.

Deși la momentul respectiv era la modă, Bianca vorbește despre stilul ei de acum aproape 18 ani, de care nu e neapărat foarte mândră: „La 19 ani eram o ciudată. Adică, mă rog, era cred că vârsta…sprâncenele alea subtiri, creionate, negre, conturul de buze foarte închis, vișiniu la culoare, părul galben. Orice vârstă are frumusețea ei. Mai ales noi femeile cred că o să ne facem din ce în ce mai bune și mai frumoase, suntem ca vinul. De fiecare dată, când mă uit la pozele dinainte și mai ales la pozele cu mine, pentru că asta fac mai mereu zic, uite dom’le cum eram acum doi ani, acum un an la VIVA…zic, anul ăsta trebuie să fiu mai bine pentru că trebuie și sper că sunt mai bine. Acum nu știu, aștept verdictul”.

Bianca Drăgușanu și-a dorit tot timpul să fie cea mai bună versiune a ei. Din acest motiv ea a făcut tot ce i-a stat în putință să investească foarte mult în imaginea ei. Fiind o femeie de succes, cum se descrie ea, își permite acum să schimbe ținutele zilnic și să nu poarte o haină de mai multe ori: „Sincer, cel puțin în emisiune nu, nu le port. Singurul lucru pe care îl port de mai multe ori este investiție, eu așa spun…în poșete și în pantofi. Da, astea le port. În schimb am haine pe care, Doamne, chiar le îmbrac o singură dată și apoi nu le mai iau. Iar în emisiune până acum am avut cred că peste 250 de ediții, având emisiune zilnică, peste 250 de rochii și nu am repetat niciodată nici măcar una”.

Rochia pe care Bianca a purtat-o la petrecerea anuală VIVA este o creație proprie, la care s-a lucrat două săptămâni, fiind cusută manual.

My dresses ?☎ 0736 94 94 94 @vivaromania ✅?

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18) on