Beauty

Bieber Beauty - Brandul de cosmetice pe care Hailey Bieber urmează să îl lanseze

ioana pana
April 21, 2019 00:00 AM

Dacă până acum vedeam numele Bieber numai pe albume muzicale, se pare că în curând vom putea folosi cosmetice semnate astfel. Surse de peste ocean au dezvăluit faptul că Hailey Bieber (ex Baldwin), soția lui Justin, a fost surprinsă depunând actele pentru crearea mărcii „Bieber Beauty”.

Bieber Beauty – Brandul de cosmetice pe care Hailey Bieber urmează să îl lanseze

Și chiar dacă Hailey nu a adresat încă aceste zvonuri, este de menționat că Justin a luat o pauză de la muzică pentru a se concentra pe familie și sănătate. Așadar, cuplul probabil caută să-și lărgească orizonturile în business.

absolute best friend.

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on Aug 19, 2018 at 3:20pm PDT

Modelul în vârstă de 22 de ani a mai avut totuși, tangențe cu zona de beauty. A făcut parte din numeroase campanii pentru branduri precum L’Oreal și Bare Minimals, ba chiar a făcut un video pentru canalul de Youtube al publicației Vogue în care își prezenta rutina de make-up. Ea spune că se bazează pe produsele care nu încarcă tenul și mereu optează pentru un machiaj natural, glowy.

Așadar, anticipăm ca și linia ei de cosmetice să fie promotoarea unui make-up discret.

Rămâne de văzut dacă Hailey va intra și ea în rândul vedetelor care au devenit beauty-gurus, spre exemplu Rihanna, Kylie Jenner și

Kim Kardashian, și așteptăm cu nerăbdare să aflăm cum va arăta conceptul său de colecție de make-up.