Fashion

Bikinii din denim care au creat controverse: „Sunt buni pentru Beyonce, Rihanna și Lady Gaga, dar nimeni altcineva”

nicoleta.ispasescu
March 28, 2019 12:05 PM

O pereche de bikini din denim (denim panties)care costă aproape 300 de euro, a provocat confuzie pe Instagram, după ce un utilizator a descris articolul vestimentar drept „cel mai urât lucru pe care l-am văzut vreodată în viața mea”.

De când a devenit cunoscut drept unul dintre cele mai fashion materiale la modă, încă din anii 50, denimul a fost în prim-planul mai multor tendințe, de la blugii largi (baggy jeans) din anii 90, până la blugii skinny, caracteristici anilor 2000.

Cu toate acestea, dacă ați fi întrebat pe cineva cum li s-ar părea ca blugii scurți să devină un articol vestimentar purtat zilnic, cel mai probabil răspunsul ar fi fost „nu”.

Bikinii din denim care au creat controverse: „Sunt buni pentru Beyonce, Rihanna și Lady Gaga, dar nimeni altcineva”

Brandul francez Y/Project, înființat în 2010, cunoscut deja pentru referințele excentrice, tocmai a fabricat o pereche de bikini din denim, care nu arată deloc confortabili de purtat.

Bikinii din denim, care sunt vânduți online de către retailer-ul canadian Ssense, a dat naștere unui val de reacții surprinzătoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Two words: Denim panties. The SSENSE editors show you five ways to take your Canadian tuxedo to the next level, featuring @yproject_official, @muglerofficial, @junyawatanabeofficial, and more ? Link in bio.

O postare distribuită de SSENSE (@ssense) pe

„Am sentimente în legătură cu asta. Intense. Trăiri”, „Acesta este cel mai urât lucru pe care l-am văzut vreodată în viața mea”, „Sunt buni pentru Beyonce, Rihanna și Lady Gaga, dar nimeni altcineva”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Alții nu au negat în întregime valoarea estetică a bikinilor, deși și-au pus semne de întrebare în ceea ce privește confortul.

„Arată cool, dar vă simțiți confortabil în ei???”, „De ce toată lumea urăște aceste…drăgălășenii??”.