Beauty

Billboard Music Awards 2019: Cele mai frumoase coafuri și machiaje

nicoleta.ispasescu
May 2, 2019 13:04 PM

Gala Billboard Music Awards 2019, care a avut loc aseară, unde au fost premiate cele mai populare piese ale anului, precum și cei mai buni artiști ai momentului.

Dincolo de aparițiile vestimentare extravagante, vedetele s-au întrecut în coafuri și machiaje care mai de care mai spectaculoase.

Ca pentru fiecare eveniment pe covorul roșu, vedetele au fost nevoite să dea dovadă de creativitate și originalitate.

Așadar, iată care au fost cele mai reușite look-uri care ne-au impresionat cel mai tare.

Billboard Music Awards 2019: Cele mai frumoase coafuri și machiaje

 

1. Taylor Swift

Taylor Swift a avut o apariție impecabilă pe covorul roșu, cum ne-a obișnuit deja, înainte de a cânta în deschiderea ceremoniei, cu un spectacol al noii sale melodii „Me”. Pentru machiajul ochilor, artista a ales să poarte un smokey eyes cu nuanțe de mov și roz pal, împreună cu o linie subțire de tuș, iar pentru buze a ales un gloss roz.

2. Priyanka Chopra

Priyanka Chopra a ales să poarte și ea tot un smokey eyes, însă în nuanțe de maro cu sclipici, iar pe buze a purtat un ruj într-o nuanță naturală. Părul l-a lăsat să curgă firesc, optând pentru valuri lejere.

3. Ciara

Ciara a mizat pe o coadă de cal în vârful capului, un smokey eye clasic și buze nude. Nimic neobișnuit până acum, însă look-ul ei aparent simplu a fost completat de un choker strălucitor, ce dădea impresia de disco-ball.

4. Olivia Wilde

Atunci când vine vorba de apariții excepționale pe covorul roșu, Olivia Wilde nu dezamăgește niciodată. Actrița a optat pentru un machiaj „bronzy”, iar tenul unul luminos. Ne place, de asemenea, și șuvițele care i-au încadrat frumos fața.

5. Cardi B

Ultima, dar nu cea din urmă, Cardi B a dat dovadă de mult glamour prin look-ul adoptat. De la fața frumos conturată și până la eyeliner-ul perfect trasat, Cardi B a fost o apariție dramatică. Genele false pe care artista le-a purtat sunt unele dintre cele mai lungi pe care le-am văzut până acum pe covorul roșu.