News

Billie Eilish a devenit cea mai tânără artistă care a câștigat un premiu Oscar!

maria.apostol
March 28, 2022 15:22 PM

Billie Eilish a bifat un moment istoric la gala premiilor Oscar 2022! Cântăreața americană în vârstă de 20 de ani a devenit cea mai tânără artistă care a câștigat trei premii majore pentru aceeași melodie, precum și prima persoană născută în secolul 21 care a obținut un Oscar!

Billie a fost recompensată cu statueta aurie la categoria „Cel mai bun cântec”, pentru piesa „No Time To Die” de pe coloana sonoră a filmului James Bond cu același nume. Artista a hipnotizat publicul în timp ce a interpretat piesa la ceremonia Oscar, relatează profm.ro.

La ceremonie i s-a alăturat la pian fratele ei,  Finneas, în vârstă de 24 de ani. Billie Eilish a câștigat Oscarul pentru Cel mai bun cântec cu piesa „No Time to Die”: ”O, Doamne. Este incredibil, aș putea să țip”, a reacționat Billie în timpul discursului de acceptare a premiului.

Vrem să le mulțumim părinților noștri care au fost întotdeauna cea mai mare sursă de inspirație pentru noi, dar și eroii noștri”, a adăugat Finneas. „Vă iubim ca părinți și ca oameni. Mulțumim mult Academiei. Promitem să nu le pierdem”, a glumit el înainte de a părăsi scena.

În plus, Billie și Finneas se pot mândri și cu faptul că sunt primul duo de compozitori americani care a câștigat Oscarul pentru o melodie James Bond.

Incident șocant la Oscar: Will Smith l-a lovit pe Chris Rock!

Cu siguranță momentul zero al festivății l-a reprezentat un incident despre care a vorbit toată lumea a doua zi.

Gazda a făcut o aluzie despre coafura inedită a soției lui Will Smith, actrița Jada Pinkett Smith. Se pare că nici aceasta nu ar fi apreciat gluma lui Chris Rock, fiind filmată dând ochii peste cap în timp ce stătea lângă soțul ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @willsmithchrisrock 

Pinkett Smith a fost deschisă în legătură cu lupta ei cu alopecia, o boală autoimună care duce la căderea părului. Will Smith a părut să râdă la început. Dar apoi s-a ridicat rapid de pe scaun și l-a lovit pe Rock peste față.