General

Black Friday 2021. Reduceri de până la 80% la mii de produse Nissa!

maria.apostol
November 4, 2021 17:38 PM

A început Black Friday la Nissa cu cele mai mari reduceri din an. Sunt reduceri de până la 80% la mii de produse.

Black Friday 2021.

Nissa are şi un premiu în valoare de 1.000 de euro pus la dispoziţie clienţilor săi. Premiul constă într-o excursie de 7 nopţi, 6 zile cu mic dejun inclus, pentru două persoane în Dubai şi garderoba Nissa. Tot ce aveţi de făcut e să vă înscrieţi în concurs cu numărul comenzii sau bonul fiscal. Toate detaliile le găsiţi pe nissa.ro.

Black Friday 2021. Anul acesta NISSA a pregatit tinute superbe pentru acasa sau pentru evenimentele viitoare din perioada Craciunului si Revelionului. Toate preturile sunt cu pana la 80% discount. Poti sa faci shopping inteligent cumparand acum la SUPER PRET tinutele pentru evenimentele viitoare, pentru cadourile de sarbatori sau pentru vacanta ta exotica.

Black Friday a început astăzi, 4 noiembrie, de la ora 09:00. Timp de 4 zile poti sa iti alegi produsele preferate, dar tine minte stocurile sunt limitate si se epuizeaza rapid. Nu lasa shoppingul pentru ultima zi!

„Mii de produse te asteapta online si in magazinele preferate NISSA cu preturi speciale incepand chiar de la 49,99 ron !

Alege favoritele, SALVEAZA IN COS si CLICK shopping!

Nu uita ca poti castiga MARELE PREMIU IN VALOARE DE 10000 EURO (excursie 7 nopti , 6 zile cu mic dejun, pentru 2 persoane in DUBAI si garderoba NISSA) doar prin inscrierea GRATUITA la CONCURS cu numarul comenzii sau a bonului fiscal. Detaliile le gasesti pe www.nissa.ro.

Daca ai nevoie de inspiratie, urmareste Instagram @nissa_official si alege tinutele favoritele, iti pregatim zilnic idei de super tinute din promotia de Black Friday!

Te asteptam cu CELE MAI MARI REDUCERI DIN ACEST AN si pentru ca bucuria sa fie si mai mare, AI O STICLA PERWOLL CADOU la fiecare achizitie!

Bucura-te acum de cele mai bune oferte de pret, cu plata pana la 12 rate si livrare rapida!”, au transmis reprezentanţii Nissa.

Photo by Max Fischer from Pexels