Fashion

Blake Lively a fost prinsă cu minciuna! A purtat Forever 21 pe Covorul Roșu: „Mi-a fost rușine să recunosc”

nicoleta.ispasescu
April 26, 2019 13:41 PM

Într-o lume în care aspectul fizic este foarte important, mai ales dacă ești persoană publică, Blake Lively a devenit cunoscută deja pentru faptul că nu apelează la un stilist.

Dar, înainte de a fi remarcată pentru asta, ea era cunoscută pentru faptul că poartă Forever 21 pe Covorul Roșu.

Iar dacă această informație vă surprinde este din cauza faptului că vedeta obișnuia să mintă despre acest lucru, după cum ea singură a dezvăluit într-un interviu recent, cu actrița Sydney Sweeney.

Blake Lively a fost prinsă cu minciuna! A purtat Forever 21 pe Covorul Roșu: „Mi-a fost rușine să recunosc”

Aparent, ea nu le spunea oamenilor că poartă un brand mass-market, și anume Forever 21. Ea spunea că poartă „vintage”.

„Am purtat Forever 21 mult mai mult decât am recunoscut. Începusem să spun că port vintage, pentru că îmi era rușine să recunosc. Pentru mine, moda este o formă de auto-exprimare. De asemenea, mă scoate din zona mea de confort. Unul dintre motivele pentru care sunt actriță este că sunt, în general, foarte timidă, așa că este foarte eliberator să mă îmbrac și să pretind că sunt altcineva”, a mărturisit Blake Lively.

De asemenea, Lively a mai spus că felul în care ea își face apariția pe Covorul Roșu depinde de personajul pe care vrea să îl promoveze la momentul respectiv.

„Singura modalitate în care mă simt confortabil pe Covorul Roșu și la interviuri este să adopt același stil pe care îl am și când filmez, și anume acela de a juca un personaj. Așa că atunci când ma duc la o premieră, mă gândesc, cine este acel personaj? Și mă transpun în el. Încă mai am fluturi în stomac înainte de aparițiile pe Covorul Roșu. Vrei să te prezinți în mod corespunzător, de aceea aleg să am un anumit stil”.