Fashion

Blake Lively, cele mai frumoase ținute din timpul sarcinii

ioana pana
June 24, 2019 15:13 PM

La începutul lunii mai, Blake Lively a făcut publică vestea că ea și soțul său, Ryan Reynolds, sunt în așteptarea celui de-al treilea copil.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase rochii purtate de Meghan Markle în sarcină

La momentul respectiv, cu prilejul evenimentului de lansare al filmului „Detective Pikachu”, în care Ryan este vocea personajului principal, Blake și-a făcut apariția într-o rochie fermecătoare într-o nuanță de galben metalic, marca Retrofête.

Blake Lively, cele mai frumoase ținute din timpul sarcinii

Și deși actrița este destul de rezervată în ceea ce privește aparițiile sale în spațiul public, am remarcat că pe parcusul celor trei sarcini a avut întotdeauna look-uri distinse.

Mereu clean și fără de cusur, ținutele sale s-au remarcat atât prin fit-urile impecabile care îi puneau în valoare formele, cât și prin piesele care mai de care mai extravagante.

Acest lucru a fost valabil mai ales pentru aparițiile sale pe covorul roșu. Actrița nu s-a temut să abordeze look-uri îndrăznețe, spre exemplu rochii fără spate, mulate și decoltate.

Citește și: Lady Gaga și Bradley Cooper, din nou împreună la Festivalul Glastonbury

În ceea ce privește ținutele de zi, Blake încearcă să satisfacă atât nevoile practice, cât și pe cele estetice, așadar look-urile sale sunt un mix al pragmaticului cu frumosul.

Rochiile lungi, largi în zona abdomenului sunt în topul alegerilor sale. Urmărește galeria foto pentru mai multe imagini cu ținutele lui Blake Lively din timpul celor trei sarcini.