Fashion

Blake Lively, prima apariție pe covorul roșu după ce a născut

iulia.statie
January 29, 2020 15:01 PM

Uită tot ce știi despre Blake Lively! Încă din zilele în care juca în serialul ‚Gossip Girl’, aceasta a fost asociată cu un tip de femeie girl-next door, chiar dacă juca un personaj din Upper East Side.

Pe aceeasi temaBlake Lively a născut al treilea copil! Actrița şi Ryan Reynolds mai au doi copii

Totuși, acest lucru s-a schimbat, căci actrița dorește să se reinventeze. Noul ei film, ‚The Rhythm Section’ o prezintă ca un spion ce caută răzbunare, iar la premiera din New York tocmai a adus acest personaj la realitate.

După ce a luat o pauză de la aparițile publice imediat după nașterea celui de-al treilea copil, Lively în sfârșit a ajuns la Brookyln Academy of Music, arătând exact ca o femeie fatală.

Blake Lively, prima apariție pe covorul roșu după ce a născut

Purtând o rochie de seară, fără bretele, din satin, semnată Dolce & Gabbana, mânuși și cizme peste genunchi Christian Louboutin, Blake arăta extrem de senzual. Aceasta a părut extrem de veselă în timp ce semna autografe și poza cu Jude Law.

Lively, ce este propriul ei stylist, își ajustează garderoba pentru a se potrivi cu personajul pe care îl joacă în ultimul film. În 2018, la premiera ‚A Simple Favor’, aceasta a purtat costume pentru a fi exact ca personajul jucat în peliculă.

Până acum, aceasta a încercat să își păstreze un stil misterios pentru a complimenta atitutinea spionului, bazându-se bazat extrem de mult pe accesorii cât mai ieșite din comun.

Choker-ul semnat Lorraine Schwartz cu detalii făcute din perle și un smarald de 50 de carate a fost o alegere extrem de îndrăzneață, la fel ca și mânușile.

După premieră, aceasta s-a schimbat într-o rochie cu imprimeu floral semnată Ulyana Sergeenko ce îi dădea un aer copilăresc, însă a păstrat cizmele și mânușile pentru a menține aerul misterios al ținutei.