Fashion

Bloggerița Carmen Grebenișan a mărturisit cum își alege ținutele: „Inspirația o găsesc în funcție de un singur...”

nicoleta.ispasescu
May 8, 2018 17:13 PM

Carmen Grebenișan este din Cluj și a devenit cunoscută pe social media alături de cea mai bună prietenă a ei, Alina Ceușan, ca fiind două bloggerițe pasionate de fashion și beauty. Deși au foarte multe proiecte împreună și chiar un brand de costume de baie, cele două administrează bloguri separate de fashion, reușind datorită naturaleții și sincerității lor să fie urmărite de milioane de adolescenți.

Pe Carmen am găsit-o la un eveniment în București și nu am ratat ocazia de a sta de vorbă cu ea, mai ales că cele două nu sunt atât de prezente la evenimentele mondene.

Mereu atentă la detalii și tot timpul la patru ace, clujeanca ne-a mărturisit că îi place să fie mereu alta și în centrul atenției. Dacă în trecut îi lua mai mult timp să își pregătească ținutele, astăzi Carmen știe exact ce trebuie să poarte când urmează un eveniment și se ghidează în general după un item mai special: „În seara asta port o salopeta de la Silvia Miniona, alături de o geantă Uterque și o pereche de sandale (Giuseppe) Zanotti. Da, sunt foarte preocupată de fashion. În primul rând cred că stilul meu e foarte schimbător. Nu cred că am un pattern anume după care mă ghidez. Îmi place să fiu excentrică, schimbătoare și să mă îmbrac în funcție de starea pe care o am în ziua respectivă. Azi vreau să fiu cool, n-am putut să-mi pun și ochelarii, că era too much. Sincer, inspirația o găsesc în funcție de un singur item, pe care vreau să-l port în ziua respectivă, și apoi construiesc ținuta în jurul item-ului respectiv. Și mă uit mult pe Pinterest, și pe Instagram, desigur”.

”Chiar sunt la patru ace? Mulțumesc frumos. Și am făcut ținuta asta în cinci minute, înainte să ies din casă. Cred că și maturizarea are o oarecare legătură cu stilul pe care îl abordez…”

Carmen a mărturisit că a fost tot timpul la curent cu tendințele, prin urmare atunci când era la modă look-ul emo și ținutele de hipster, era și ea adepta lor.

„Am fost preocupată de fashion încă din perioada HI5-ului, când eram încă în liceu și începeam să mă îmbrac în tot felul de nebunii. Atunci eram skateriță, dar purtam tot felul de culori cu skate shoes. Da, eram emo și aveam frizuri și aveam și piercing-uri. Aveam de toate, da”.

Lui Carmen nu îi place să respecte reguli, stilistic vorbind, și își dorește tot timpul să iasă din tipare. Pe lângă Instagram și Pinterest, Carmen se inspiră de la designerii facultății de arte din orașul natal: „Eu nu rețin nume. Îmi pare rău. Ăsta e adevărul, sunt foarte sinceră. Mă uit foarte mult pe Instagram și urmăresc destul de multă lume, și din România. Mai mult piesele clasice mă inspiră și designerii de la UAD (Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca) mă inspiră foarte mult. Îmi place foarte mult stilul avangardist și tot ceea ce reprezintă neconvenționalul, adică să nu se integreze în reguli”.