Beauty

Blonde versus brunete. Celebrități ce au făcut această schimbare uriașă

iulia.statie
June 11, 2020 11:19 AM

Ești brunetă și îți dorești să te faci blondă? Sau vice versa? Ei bine, te afli în locul potrivit. Am făcut o selecție privind cele mai bune transformări ale celebrităților ce au decis că au nevoie de o schimbare între cele două nuanțe.

Pe aceeasi temaA te vopsi sau nu? Ce vedete au părul roșcat natural

Deși este o decizie grea și trebuie să te gândești bine înainte, cele mai bune alegeri vin atunci când simți nevoia de o schimbare. Dacă nuanța părului te reprezintă total și îți dorești să transmiți acest lucru, doar vedetele tale favorite te pot inspira pentru a avea cela mai bune look-uri.

Iată cele mai bune transformări ale vedetelor:

Bella Hadid

Supermodel-ul Bella Hadid a urmat fantezia fiecărei fete și s-a vopsit blondă în timpul verii. Fiind brunetă natural, Bella a îmbrățișat perfect noua culoare și și-a bucurat fanii cu multe fotografii.

Kim Kardashian

Kim a captat toate privirile atunci când s-a vopsit pentru prima oară blondă, în 2015. Încă de atunci, aceasta s-a jucat cu nuanțele părului destul de des, uitând de părul său brunet ce a consacrat-o pentru culori ca roz, blond și gri.

Blake Lively

De-a lungul anilor, Blake Lively a uitat de nuanța ei preferată de păr, blond, de câteva ori, inclusiv pentru filmările pentru pelicula ‚Green Lantern’, unde și-a întâlnit soțul, pe Ryan Reynolds.

Kendall Jenner

Kendall s-a vopsit pentru prima oară blondă pentru o prezentare Balmain. Se pare că a adorat schimbarea, căci a recurs din nou la această culoare pe timpul verii acesteia.

Sarah Jessica Parker

Încă din zilele în care am cunoscut-o pe Carrie Bradshaw și i-am admirat buclele blonde, ea a rămas fidelă acestei coafuri în majoritatea timpului, însă a recurs și la o culoare mai închisă pentru diferite ocazii.

Margot Robbie

Părul lui Margot este blond natural, iar atunci când a decis să se vopsească brunetă pentru rolul său din ‚Z for Zachariah’, cu siguranță și-a șocat fanii și a întors toate capetele.

Rihanna

Rihanna cu siguranță ne oferă câteva lecții de stil valoroase, iar atunci când vine vorba de păr, ea ne surprinde prin schimbări dese de look, nu doar atunci când vine vorba de culoare, ea schimbându-și coafurile foarte des.

Scarlett Johansson

Deși este cunoscută ca o superbă blondă, nu putem spune că Scarlett nu arată perfect și ca o brunetă.