News

Blue Ivy Carter a fost nominalizată pentru un premiu BET

iulia.statie
June 17, 2020 17:12 PM

Blue Ivy Carter poate are doar opt ani, dar câștigurile sale în industria muzicii demonstrează talentul uimitor pe care îl posedă și tot ceea ce ne așteaptă în viitor de la ea.

Pe aceeasi temaEl e stilistul care se ocupă de imaginea lui Blue Ivy! Câți bani investesc Beyonce și Jay-Z în aparițiile fiicei lor

Blue Ivy Carter calcă pe urmele familiei sale

Blue Ivy, fiica cea mare a lui Beyonce și Jay-Z a fost nominalizată pentru un premiu BET Awards în 2020 pentru performanța sa în melodia mamei sale ‚Brown Skin Girl’, alături de Wizkid și Saint Jhn. Cele două staruri mai au împreună doi gemeni, pe nume Rumi Carter și Sir Carter.

‚Brown Skin Girl’ a fost auzită pentru prima oară în soundtrack-ul filmului ‚The Lion King: The Gift’, melodie ce este nominalizată pentru un premiu BET, ce recunoaște artiștii R&B. Albumul a fost făcut de către Beyonce și acompaniat de către adaptarea filmului clasic Disney, în care Beyonce a narat personajul Nala. În ultimii ani, filmele clasice Disney au fost revizuite pentru a le oferi copiilor din această generație noi pelicule faimoase, adaptate tehnologiei de astăzi, potrivite pentru generația lor, dar și pentru a face adulții să se bucure de filmele copilăriei.

Această piesă a fost un succes imens pentru Carter, ce a câștigat NAACP Image Award pentru ‚Brown Skin Girl’ în februarie, al doilea premiu uriaș pentru ea. Toamna trecută, aceasta ducea acasă un trofeu pentru această melodie de la BET Soul Train Awards din 2019.

Micuța le urmărește pașii părinților săi faimoși, dar și a rudelor sale cunoscute. În 2016, Beyonce câștiga un premiu BET pentru melodia ‚Formation’, iar în următorul an, sora ei, Solange ducea trofeul acasă pentru ‚Cranes in the Sky’. Probabil nimeni nu este mai bucuros pentru reușitele fetei ca bunica ei, Tina Knowles. Într-un post pe Instagram din februarie, aceasta o felicita îndelung pe nepoata sa.

„8 ani! Tu le dai tuturor fetelor frumoase de culoare o voce.”, scria pe atunci Tina.

 

View this post on Instagram

 

Congratulations BLUE IVY on your NAACP award last night for singing and writing on “Brown Skin Girl” from the Album The Gift. ????The youngest artist to win a major award????Grandma is soo proud of you❤️❤️❤️ 8 years old!!!!??❤️ You are giving all the beautiful little brown girls a voice ❤️

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson) on

Premiile BET vor avea loc pe 28 iunie.