Fashion

Blugi la modă în vara lui 2019 ! Modelele must have ale sezonului!

irina.letitia
July 11, 2019 10:00 AM

Blugii, eternii blugi! Da, sunt cel mai frecvent obiect vestimentar din garderobă și sunt și cel mai căutat dintre acestea, înregistrând nu mai puțin de 13 căutari pe secundă, potrivit lyst.com. Așadar, oricând este potrivit să vorbim despre ce modele de blugi se poartă, mai ales că trendurile se rotesc cu o rapiditate pe care încercăm să o prindem din urmă.

Blugi la modă în vara lui 2019

Ce putem spune cu certitudine pentru vara lui 2019 este că aproape ies complet din tendințe jeanșii skinny. O piesă adorată de noi toate atât timp, se află într-un con de umbră din ce în ce mai adânc.  In loc lor însă intră modele ce promit să îți condimenteze ținutele stylish de vară.

Blugi în stilul anilor 2000

Nu credeam că vom reveni la acest model, însă moda este și ciclică, și surprinzătoare și uneori ne ia cumva pe nepregătite. Trendul anilor 2000 a poposit destul de rapid în 2019 și s-a impus și mai repede. Așadar, dacă ești adepta jeanșilor cu o talie joasă și exagerat de joasă (uneori lăsând chiar să se vadă lenjeria intimă), s-ar putea ca acești blugi să fie perfecți pentru tine.

Blugi scurți

Această categorie nu putea lipsi din tendinţele sezoniere. Blugii scurţi sunt un must have al verii 2019, iar modelele care se poartă acum sunt şi ele deosebite. Blugii scurţi sunt vara asta foarte largi pe picior şi foarte scurţi, cu talie înaltă sau midi, mai strâmţi pe picior, în stilul bermudelor.

Blugi Isabel Marant

Blugi bufanţi

După blugii drepți cu talie joasă, avem un alt model de succes în această vară. Blugii bufanți, cu talie înaltă, un stil foarte relaxat și comod, care a prins rapid în rândul fashionistelor. Si aceştia au un aer retro, dar şi foarte feminin, datorită designului inspirat de formele corpului. Talia şi glezna sunt bine conturate, iar piciorul pantalonului este lărguţ.

Blugi din denim sustenabil

Deşi nu vorbim de un design anume, aceasta este o categorie cel puţin la fel de importantă ca precedentele. Este vorba despre blugii sustenabili. Asta înseamnă că materialul din care sunt confecţionaţi este fie bumbac organic, fie reciclat, iar vopselurile folosite nu sunt poluante pentru mediu. Desigur, blugii din denim sustenabil sunt şi mai rari, dar şi mai scumpi, însă merită efortul! Ii poţi găşi la branduri precum Mih Jeans, Able, Everlane, Mud Jeans.

Ti-am pregătit câteva modele de blugi la modă în 2019 în galeria foto!