Vedete

Boala secretă de care suferă Meghan Markle. Copiii ei ar putea fi în pericol

maria.apostol
September 17, 2021 11:26 AM

Boala secretă de care suferă Meghan Markle. Specialiștii au sesizat pe parcursul celei de-a doua sarcină faptul că soția Prințului Harry  are articulațiile extrem de mobile.

Meghan Markle și prințul Harry au devenit părinți pentru a doua oară anul acesta. Fetița lor, Lillibet ‘Lilli Diana Mountbatten-Windsor, a văzut lumina zilei la data de 4 iunie 2021. S-a întâmplat la doi ani după nașterea fiului lor, Archie Harrison, pe 6 mai 2019.

Boala secretă de care suferă Meghan Markle

În timpul celei de-a doua sarcini a Ducesei de Sussex, fotografiile făcute pe când aceasta a vizitat Teatrul Național sugerează că are articulații hipermobile. În timp ce își mângâia burtica, specialiștii au văzut cum degetul mare al lui Meghan părea să se îndoaie neobișnuit de mult.

Iar experții spun că acesta este primul simptom care trădează că cineva are hipermobilitate. De obicei fiind o afecțiune ereditară, relatează avantaje.ro.

Osteopata Anisha Joshi explică: „Oamenii cu hipermobilitate sunt deseori capabili să își miște membrele în moduri în care alții nu pot, la fel cum se vede în fotografiile în care degetul mare al lui Meghan apare îndoit inconfortabil. Asta înseamnă că unele sau toate articulațiile unei persoane pot avea o mișcare neobișnuită.

Hipermobilitatea este o afecțiune ereditară, cauza principală fiind modificările determinate genetic ale colagenului, un tip de proteină din corp care se găsește în ligamente, susținându-le. Mai exact, nu există suficient colagen în corp care poate face articulațiile libere și întinse. ”