News

Bobonete s-a izolat împreună cu familia. “Trebuia demult să mă bucur de stat cu familia mea. Mă retrag.”

cristina.floroiu
March 12, 2020 14:03 PM

Mihai Bogdan Bobonete este un actor de stand-up comedy român și prezentator TV. Este cunoscut ca urmare a interpretării rolului Bobiță din serialul de comedie românesc de la Pro TV, Las Fierbinți.

Pe aceeasi temaFestivalul Coachella a fost anulat din cauza coronavirusului

Bobonete s-a izolat împreună cu familia. “Trebuia demult să mă bucur de stat cu familia mea. Mă retrag.”

Mihai Bobonete este un familist convins. Actorul este căsătorit cu Cătălina, iar împreună aceștia au doi copii.

În ultimul timp, răspândirea coronavirusului este la nivel global, așa că autoritățile au fost nevoite să găsească o soluție. Acest fenomen afectează și vedetele de la noi, fiind nevoite să anuleze evenimentele din următoarea perioadă.

Actorul nu este deloc supărat pe faptul că este izolat, ba dimpotrivă, se bucură că poate petrece mai mult timp cu familia.

Mihai Bobonete a postat o poză pe Instagram alături de cei doi copii, iar, așa cum ne-a obișnuit, pe lângă mesajul de conștientizare pe care l-a lăsat pentru fanii lui, acesta a făcut și o glumă.

Am inceput perioada de izolare cu o ședință de makeup, copiii m-au pregătit să fiu frumos următoarele două săptămâni”,  a scris actorul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O sa ma bucur de izolare asa cum trebuia demult sa ma bucur de stat cu familia. E o perioada, in care ,daca lasam panica sa nu ne intunece mintea si ne bazam doar pe realitate si intelepciune,putem profita de acest rau care ni se intampla si o sa ne reevaluam timpul,sa ne gandim ce e cu adevarat important in viata noastra si ce este timpul in esenta lui. Nu murim,nu disparem ,nu e totul gata, e doar o lupta pe care o purtam de la existenta noastra pe pamant si mult de acum in viitor. Fiti lucizi,ganditi corect si bucurati-va de ceea ce aveti aproape! Am inceput perioada de izolare cu o sedinta de makeup,copiii m-au pregatit sa fiu frumos urmatoarele doua saptamani. Hai sa fim intelepti si sa facem ceea ce trebuie facut sa nu deranjam pe nimeni si sa ne fie bine! Ma retrag putin dar promit sa revin curand. Seara faina sa aveti!

O postare distribuită de Mihai Bobonete (@mihai.bobonete) pe