News

Boris Johnson a devenit tată! Logodnica sa a născut un băiețel

iulia.statie
April 29, 2020 17:46 PM

Boris Johnson s-a vindecat recent de coronavirus, iar premierul Marii Britanii mai are un motiv de sărbătoare: a devenit tătic! Logodnica sa, Carrie Symmonds, a născut și i-a dăruit premierului un băiețel!

Pe aceeasi temaAndreea Berecleanu, nevoită să stea departe de bunica ei în această perioadă: 'A ieșit în balcon ca să-mi facă semn că e bine'

Boris Johnson a devenit tată! Logodnica sa a născut un băiețel

Cei doi au anunțat astăzi nașterea bebelușului, după ce, recent, Boris Johnson s-a confruntat cu o mare provocare: acesta a suferit de coronavirus, însă, a învins boala. Purtătorul de cuvânt al premierului a dezvăluit că bebelușul și proaspăta mămică se simt foarte bine.

Pentru logodnica sa, cu 22 de ani mai tânără ca Johnson, acesta este primul copil, însă premierul a devenit tătic pentru a 5-a oară! Potrivit purtătorului de cuvânt, el a fost alături de logodnica lui pe tot parcursul nașterii, iar cei doi părinți au ținut să mulțumească echipei de la un spital londonez unde a venit pe lume micuțul lor.

Cei doi s-au logodit la finalul anului trecut, iar în luna martie aceștia anunțau ca o să devină părinți.

Primul ministru al Marii Britanii s-a întors luni la muncă, după ce a câștigat lupta cu coronavirusul. Deși a petrecut câteva nopți la terapie intensivă, acesta a reușit să depășească provocarea, iar acum este alături de logodnica sa și bebelușul lor.