General

Boris Johnson și Carrie Symonds se pregătesc de nuntă. Când va avea loc fericitul eveniment

elena.toader
May 24, 2021 16:12 PM

Prim-ministrul britanic Boris Johnson şi Carrie Symonds se pregătesc de nuntă! Cei doi se vor căsători în iulie 2022, invitaţiile fiind deja trimise, relatează The Sun, citat de news.ro.

Boris Johnson şi Carrie Symonds s-au logodit în 2019, însă au fost nevoiţi să amâne oficializarea relaţiei din cauza pandemiei. Johnson, în vârstă de 56 de ani, şi Symonds, în vârstă de 33 de ani, au în plan să se căsătorească pe 30 iulie 2022.

Nu este clar unde va avea loc ceremonia. Este posibil ca ea să fie găzduită pe proprietatea prim-ministrului din Buckinghamshire sau în parcul safari Port Lympne din Kent, unde lucrează Symonds, relatează presa britanică.

Logodna a fost anunţată în februarie 2020

Johnson şi Symonds reprezintă primul cuplu necăsătorit care trăieşte în Downing Street. Aceștia s-au mutat acolo în iulie 2019. Johnson a cerut-o în căsătorie pe partenera lui în timpul unei vacanţe în Caraibe, în urmă cu doi ani.

Cuplul a ales să locuiască într-un apartament cu patru camere din Downing Street 11, şi nu în reşedinţa oficială cu două camere din Downing Street 10. Logodna lor şi sarcina lui Symonds au fost anunţate în februarie 2020. Boris Johnson, care a mai fost căsătorit de două ori, a finalizat în aceeaşi lună divorţul de Marina Wheeler, cu care are doi fii şi două fiice.

Fiul lui Johnson cu Symonds, Wilfred, s-a născut în luna aprilie a anului trecut.

Sursa foto: Profimedia