Living

Brad de Crăciun în tendințe. Ce decorațiuni se poartă în 2018

adelina.duinea
December 13, 2018 15:57 PM

Bradul de Crăciun este unul dintre cele mai reprezentative elemente ale sărbătorilor de iarnă. Natural sau artificial, înalt sau mai scund, verde sau de orice altă culoare, bradul de Crăciun luminează, fără dar și poate, casele tuturor în preajma frumoaselor sărbători ale sezonului rece.

Te-ai gândit, însă, că și brazii pot fi „la curent” cu tendințele din „modă”? Chiar dacă bradul ales de tine va fi văzut doar de .. tine, de familie și poate de câțiva prieteni mai apropiați, asta nu înseamnă că nu ar trebui să-l „adaptezi” tendințelor anului 2018. Dacă rezultatul final este suficient de drăguț, poate ajunge chiar și pe rețelele sociale, nu-i așa?

Citește și: Trenduri în materie de încălțăminte iarna aceasta

Brad de Crăciun în tendințe. Ce decorațiuni se poartă în 2018

Brad de Crăciun tendințe 2018: Bradul înzăpezit și decorațiunile simple (albe/argintii/aurii)

Alături de elemente la fel de albe și „pure”, bradul înzăpezit este o alegere sofisticată pentru decorul casei tale în prag de sărbători. Ușor mai dificil de decorat (în ideea că poate nu orice globuleț i s-ar potrivi), acest brad emană rafinament și eleganță. Alege să îl decorezi simplu, acesta fiind deja pe cont propriu suficient de spectaculos. Optează pentru globulețe și beteală în nuanțe argintii, aurii sau albe și nu te folosi de ornamente de mai mult de două culori! Totodată, ideală ar fi o instalație cu lumini albe sau de un alb cald.

Brad de Crăciun tendințe 2018: Bradul „clasic” (verde) și decorațiunile multicolore

Pentru cei sau cele care sunt mai îndrăzneți, respectiv îndrăznețe, bradul multicolor este cea mai bună alegere! Este vesel, este impunător și este mai ales FESTIV! Transformă-ți bradul de Crăciun într-un curcubeu și bucură-te la maxim de el!

Citește și: Modele unghii de Crăciun: 20 de sugestii pentru sfârșitul anului 2018

Brad de Crăciun tendințe 2018: Bradul colorat și decorațiunile monocromatice

Deși sunt spectaculoase și extrem de „la modă”, brazii în diverse alte culori decât cea verde pot „distrage” atenția de la tradițiile clasice de sărbători. Dacă decorul îți permite, însă, brazii colorați pot foarte ușor să ofere acel efect WOW căminului tău. Îți trebuie doar puțin curaj!

Citește și: Cum să te îmbraci cu stil. Ținute simple, dar de efect

Bradul alb:

Bradul roz:

Sursă foto: Pinterest ; Instagram