News

Brad Pitt a dezvăluit că Bradley Cooper l-a ajutat în lupta sa cu alcoolul

iulia.statie
January 10, 2020 15:15 PM

Brad Pitt a dezvăluit că un alt Brad l-a ajutat în a combate dependența de alcool.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie vrea să se împace cu Brad Pitt! Actrița nu mai divorțează?

Starul a câștigat premiul pentru ‚Cel mai bun actor într-un rol secundar’ la National Board of Review Awards, iar în discursul său l-a pomenit pe prietenul lui Bradley Cooper, cel ce a prezentat premiul în seara aceea.

Brad Pitt a dezvăluit că Bradley Cooper l-a ajutat în lupta sa cu alcoolul

„Bradley doar ce și-a pus fiica la somn și s-a grăbit să ajungă aici pentru a prezenta premiul. Este extrem de drăguț. Datorită lui nu consum acum alcool, iar fiecare zi de atunci a devenit mai frumoasă.”, a zis Brad.

Pitt a petrecut un an și jumătate la alcoolici anonimi după ce Angelina Jolie a depus actele de divorț în septembrie 2016. Actorul a vorbit deschis de mai multe ori despre decizia lui de a renunța la alcool. „Devenise o problemă. Sincer, puteam băga un rus sub masă cu propria lui vodka.”, le-a zis el celor de la GQ în 2017.

În septembrie 2019, el a discutat și cu New York Times despre această dependență. „Nu mai puteam ține lucrurile în frâu, așa că am decis să renunț la a bea.”, a zis el.

Și Bradley Cooper s-a confruntat cu aceeași problemă, de care a vorbit și el de multe ori. „Nu puteam avea acces la mine sau la alți oameni dacă nu îmi schimbam viața. Nu aș fi fost niciodată capabil de a avea relații.”, a dezvăluit acesta, potrivit Entertainment Weekly.

Pitt și-a pavat drumul către un Oscar cu ultimul premiu primit. Acesta a mai câștigat un Glob de Aur și a fost nominalizat și pentru un premiu SAG la premiile BAFTA pentru același rol. Se speculează că el va câștiga al șaptelea premiu Oscar din cariera sa în curând.