News

Brad Pitt abia așteaptă să o revadă pe Jennifer Aniston! Care este motivul

iulia.statie
December 11, 2019 12:00 PM

Brad Pitt nu se mulțumește cu un salut rapid atunci când vine vorba de fosta lui soție, ci abia așteaptă să o revadă!

Pe aceeasi temaDe ce a ezitat Brad Pitt să joace alături de Jennifer Aniston

Brad Pitt, 55 și Jennifer Aniston, 50, sunt nominalizați la premiile Globul de Aur, fiind nevoiți să se afle în aceeași cameră la 15 ani după despărțire. Posibilitatea de a se întâlni este uriașă, dar Brad se pare că își dorește foarte tare ca acest lucru să se întâmple.

„Brad abia așteaptă să își revadă toți prietenii din industrie, iar Jennifer face parte dintre acele persoane”, le-a spus un apropiat al actorului celor de la HollywoodLife.

Bineînțeles, a durat ceva până când ei au ajuns la această relație amicală.

Brad Pitt abia așteaptă să o revadă pe Jennifer Aniston! Care este motivul

„A fost o vreme când toate întâlnirile lor erau ciudate, dar acum nu mai este cazul.”, a adăugat sursa.

Cei doi au „foarte mulți prieteni în comun”, ținând cont de apariția actorului la petrecerea dată de Jen în cinstea zilei ei de naștere.

Jennifer este nominalizată pentru premiul de „Cea mai bună actriță într-un serial dramă” pentru personajul Alex Levy din Morning Show, iar filmul „Once Upon A Time in Hollywood”, în care Brad joacă, a fost nominalizat pentru „Cel mai bun film – musical sau comedie”.

Se pare că atât Brad, cât și Jen, sunt singuri. Mai mult, Brad a dezvăluit că zvonurile privind femeile din viața sa din ultimii doi ani nu sunt adevărate. Jennifer este și ea singură după despărțirea de fostul soț, Justin Theroux, din 2017.

Aniston și Pitt și-au anunțat separarea în ianuarie 2005, iar divorțul a avut loc în octombrie, în același an. Deși cei doi își anunțau fanii pe atunci că au „rămas în relații bune”, despărțirea lor a fost plină de controverse, ținând cont de zvonurile ce aduceau în atenția tuturor noua idilă a actorului cu Angelina Jolie, începută pe platourile de filmare.