News

Brad Pitt, adevărul despre femeile din viața lui după despărțirea de Angelina Jolie

iulia.statie
December 11, 2019 16:40 PM

Ajuns la 55 de ani, Brad Pitt încă este unul dintre cei mai doriți burlaci de la Hollywood. După despărțirea de Angelina Jolie, a doua lui soție, acesta este singur. În sfârșit, el a ținut să spună adevărul despre femeile din viața lui după despărțirea de Angelina Jolie.

Pe aceeasi temaBrad Pitt e istorie! Cu ce actor celebru s-a cuplat Angelina Jolie

Brad nu este tocmai foarte deschis unei relații noi, chiar dacă fosta lui soție a trecut complet peste despărțire și este gata de o nouă dragoste. Pitt s-a luptat cu dependența de alcool după fostul mariaj, iar o relație nu părea chiar prielnică în acele momente.

În presă s-au tot vehiculat zvonuri privind o nouă relație a actorului. Totuși, într-un interviu recent, el a hotărât să răspundă la toate întrebările despre viața lui personală.

Brad Pitt, adevărul despre femeile din viața lui după despărțirea de Angelina Jolie

El a recunoscut că vede toate articolele scrise despre el, iar apropiații îl țin la curent cu noile știri apărute despre el și o altă femeie. Ultimul zvon a fost legat de o posibilă idilă dintre el și actrița Alia Shawkat, ce a devenit cunoscută pentru rolul din „Arrested Development”.

În ciuda zvonurilor, Brad a susținut că nimic nu se petrece între ei, având doar o relație de prietenie. Mai mult, se pare că Pitt nu a avut și nici nu își dorește momentan să aibă o relație, potrivit Libertatea pentru Femei.

„Nu știu câte femei au susținut că s-au întâlnit cu mine în ultimii ani, însă nimic nu este adevărat.”, a spus actorul.

Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston, iar toată lumea vedea acest cuplu ca fiind pentru totdeaună. Totuși, ei sunt dovada vie că „niciodată nu trebuie să spunem niciodată”, pentru că actorul s-a îndrăgostit de Angelina Jolie pe platourile de filmare. Cei doi au fost împreună timp de 12 ani și au șase copii, Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 14 ani, Shiloh, 13 ani, și gemenii Knox și Vivienne, 11 ani.

Dar actorul nu a avut noroc în dragoste nici de data aceasta. Angie a depus actele de divorț iar de atunci ei se luptă pentru custodia copiilor.