News

Brad Pitt e istorie! Cu ce actor celebru s-a cuplat Angelina Jolie

andreea voicu
June 20, 2019 17:36 PM

Angelina Jolie și Keanu Reeves s-au cuplat? Aceasta este întrebarea care se află pe buzele tuturor după ce presa internațională a dat vestea bombă.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie are un nou job: va lucra pentru revista Time

Angelina Jolie l-a dat uitării pe fostul ei soţ, actorul Brad Pitt, şi a pus ochii pe un alt coleg de breaslă, Keanu Reeves. Cei doi mari actori ar avea o relație secretă.

Brad Pitt e istorie! Cu ce actor celebru s-a cuplat Angelina Jolie

Relaţia este destul de serioasă ţinând cont că Angelina Jolie a cumpărat o casă în cartierul Los Feliz, acolo unde locuiește mama lui Keanu Reeves, Patricia Taylor. Din primele informații, se pare că Angelina și Keanu s-ar fi apropiat în timpul vizitelor dese pe care actorul i le-a făcut mamei sale.

De aici și până la a avea o relație nu a mai fost decât un pas. Cei doi actori se pare că s-au plăcut din prima.

Keanu este foarte apropiat de mama lui și o vizitează foarte des. Așa a cunoscut-o pe Angie. Au descoperit că au foarte multe în comun și fără îndoială a fost chimie între ei’, a declarat o sursă apropiată de Keanu Reeves.

Mai mult de atât, Angelina Jolie i-a făcut cunoștință lui Keanu Reeves cu cei șase copii ai săi, Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani), Vivienne (10 ani) și Knox (10 ani).

Angelina Jolie și Brad Pitt au fost unul dintre cuplurile cele mai invidiate de la Hollywood, cunoscut sub numele de ‘Brangelina’, şi păreau o familie perfectă. Însă totul s-a terminat în urmă cu trei ani când Angelina a depus cererea de divorţ, invocând diferenţe ireconciliabile. 

Keanu Reeves nu a mai avut nicio relație oficială, el declarând în repetate rânduri că este singur.

Sursa: celebrityinsider