News

Brad Pitt este singur! Actorul și Nicole Poturalski s-au despărțit

iulia.statie
October 29, 2020 11:43 AM

Brad Pitt și Nicole Poturalski și-au spus adio.

Pe aceeasi temaCe legătură are Brad Pitt cu soțul iubitei sale, Nicole Poturalski

Brad Pitt, din nou singur

Actorul în vârstă de 56 de ani și modelul în vârstă de 27 de ani au decis să se despartă după mai bine de două luni de relație. Publicația E! News a dezvăluit că aceștia și-au spus adio acum câteva săptămâni pentru că idila lor nu a reprezentat niciodată ceva serios.

Prima oară când zvonurile despre relația celor doi au luat cu asalt internetul a fost în august, când au fost văzuți împreună în Franța. Aceștia se îmbarcau pe un avion privat, zburând către sudul Franței, iar apoi petrecând timp la Chateau Miraval. Pitt și fosta lui soție, Angelina Jolie, dețin acel loc și acolo s-au căsătorit în 2014.

Pitt și Poturalski nu au confirmat sau infirmat relația, iar modelul nu a menționat nimic despre idila ei cu actorul atunci când s-a aflat că s-au despărțit. Aceasta doar a postat câteva fotografii pe social media cu ea. „Doar rămâi mai mult aici…”, a scris modelul. Actorul nu are cont de social media.

Nicole Poturalski, surprinsă recent cu soțul ei

Totuși, acum câteva zile, Nicole era surprinsă alături de soțul ei, Roland Mary.  În pozele obținute de publicația Daily Mail, cei doi se distrează foarte tare și se bucură de timpul petrecut cu apropiații lor.

Toată lumea a fost șocată atunci când s-a aflat că Nicole este căsătorită, iar soțul ei i-a făcut cunoștință cu Brad Pitt. Poturalski și partenerul său au împreună un băiețel, pe nume Emil. Totuși, Roland Mary a fost de acord cu relația soției sale atâta vreme cât ea respecta regulile unui mariaj deschis.

„Brad Pitt merge la restaurantul lui Mary de ani de zile. Îl cunoaște pe Roland, iar Nicole era la restaurant când el a venit să sărbătorească noul film. Brad a făcut cunoștiință cu Nicole, soția lui Roland, iar ea i-a dat numărul ei.”, a zis o sursă pentru Mail Online.

„Ei sunt încă căsătoriți dar putem descrie relația lor ca fiind un mariaj deschis. Roland a fost căsătorit de de mai multe ori și are cinci copii. Nu îl interesează negativismul și gelozia.”, a continuat sursa.