News

Brad Pitt îi scria bilețele de dragoste lui Jennifer Aniston! Ce s-a întâmplat când le-a găsit Justin Theroux

iulia.statie
April 9, 2021 10:40 AM

Brad Pitt și Jennifer Aniston au rănit pe toată lumea atunci când au anunțat că se vor despărți în 2005. Cuplul de aur de la Hollywood părea să aibă mariajul perfect, însă, la doar 5 ani de căsătorie Brad și Jen au decis să pună capăt relației. Inițial, cei doi au insistat că nimeni nu a intervenit între ei, dar, zvonurile privind cărora Pitt avea o relație cu co-starul său din pelicula ‚Mr. and Mrs. Smith’, Angelina Jolie, nu încetau să șocheze pe toată lumea.

Pe aceeasi temaAșa arată casa în care au locuit Brad Pitt și Jennifer Aniston

Bilețelele de dragoste, motiv de divorț?

Totuși, au existat speculații cum că ei s-ar putea împăca. La câteva săptămâni de la despărțire, au fost văzuți împreună, purtând inelele de la nuntă la restaurantul L’Orangerie din Los Angeles. „Brad și Jennifer au intrat ținându-se de mână și răzând, ei arătau foarte fericiți. Era un șoc. De parcă ultimele săptămâni nu avuseseră loc. În timpul cinei, nu își puteau ține mâinile departe unul de celălalt.”, spunea, pe atunci, o sursă pentru publicația The Mirror.

Însă, zvonurile despre o posibilă împăcare au dispărut atunci când pozele cu Brad și Angelina au apărut, aceștia fiind suprinși alături de fiul vedetei, Maddox, pe o plajă din Kenya. La fel ca și fanii, atunci a fost momentul în care Jen a realizat că soțul ei iubea pe altcineva.

„Lumea era șocată, eu eram șocată.”, a declarat Jen pentru Vanity Fair, spunând că s-a simțit rănită, rușinată și nervoasă. Aceasta a încercat să rămână cât mai discretă la finalul mariajului.

În 2007, actrița îl întâlnea pe Justin Theroux la filmările ‚Tropic Thunder’, în timp ce lucra la alt film, ‚Wanderlust’. Se părea că starul din Friends în sfârșit își putea găsi fericirea în brațele altui bărbat. În 2008, cei doi au fost surprinși ieșind la cine romantice iar până în 2011, se zvonea că locuiesc împreună.

Abia în februarie 2012 Aniston a vorbit despre relația ei: „Când experimentezi tot ce nu vrei într-un partener de-a lungul timpului, îți dai seama ce vrei cu adevărat. Cu cât trec anii, îmi dau seama de ce este important pentru mine și ce mi se potrivește în dragoste. Și ce nu mi-aș dori.”

Justin a cerut-o pe Jen de soție în 2012, iar cei doi s-au căsătorit printr-o nuntă secretă trei ani mai târziu, la care au participat staruri ca Ellen și Portia de Rossi, Emily Blunt, Courteney Cox.

Din păcate, s-a observat o ruptură între ei în decembrie 2017, iar când vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere în acel an, soțul ei a lipsit de la petrecere. La 4 zile după eveniment, cei doi au recunoscut că mariajul lor s-a terminat, explicând că decizia a fost luată de comun acord.

Ce relație are acum Jennifer Aniston cu foștii parteneri

De atunci, s-a scris că Justin a fost devastat de bilețelele de dragoste pe care Jen le păstra, fiind scrise de fostul soț, Brad. Acestea erau scrise în timpul relației și conțineau mesaje ca „ce frumoasă ești”, „deja îmi este dor de tine”. Deși Jen l-a asigurat pe Justin că acestea nu însemnau nimic, soțul ei nu a fost extrem de fericit, iar impactul a fost uriaș, scrie The News.

De la despărțirea lor, Brad și Aniston au reluat legătura și au fost surprinși împreună mai multe evenimente și se bucură de o prietenie frumoasă. Cât despre Jennifer și fostul soț, Justin Theroux, cei doi au o relație strânsă și se susțin oricând, semn că actrița păstrează legătura cu foștii parteneri.