News

Brad Pitt le-a dedicat premiul Oscar copiilor lui! Ce discurs emoționant a avut acesta

iulia.statie
February 10, 2020 09:08 AM

Brad Pitt le-a dedicat copiilor lui primul premiu Oscar câștigat în cariera sa pentru performanța sa ca actor pentru ‚Cel mai bun actor în rol secundar’ în pelicula ‚Once Upon a Time…In Hollywood’. Acesta a ținut un discurs emoținonant și s-a referit la drumul său către popularitatea de care se bucură astăzi. Actorul le-a oferit tuturor informații inedite despre copilăria sa, dar și despre primele zile petrecute la Hollywood.

Pe aceeasi temaApariții memorabile în cuplu la premiile Oscar, de-a lungul timpului

„Nu sunt genul care se uită înapoi, dar acest lucru m-a făcut să îmi amintesc de când prietenii mei mă duceau la drive-in să văd Butch și Sundance, de când mi-am pregătit mașina pentru a mă muta aici, de Gina și Ridley ce mi-au oferit prima șansă, de toți oamenii pe care i-am întâlnit în drumul meu.”, a zis actorul.

Pitt, ce are împreună cu Angelina Jolie 6 copii, Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 13 ani și Vivienne și Knox, 11 ani, le-a dedicat micuților săi premiul.

Brad Pitt le-a dedicat premiul Oscar copiilor lui! Ce discurs emoționant a avut acesta

„Acesta este pentru copiii mei, ce colorează tot ce fac eu. Vă ador!”, a zis acesta înainte de a coborî de pe scenă.

Brad a făcut și un comentariu cu tentă politică, spunând că i s-a zis că are 45 de secunde pentru discurt, ceea ce era mai mult decât „Senatul i-a oferit săptămâna aceasta lui John Bolton”. Bineînțeles, gluma aceasta a făcut deliciul publicului.

„Poate Quentin face un film despre acest lucru, iar, la final, adulții fac în sfârșit ce trebuie.”, a adăugat acesta.

Brad a vorbit și despre regizor în discursul lui, spunând că este original și mulțumindu-i pentru că a creat personajul jucat de actor în film, Cliff Booth.

„Îmi place personalitatea pe care ai creat-o pentru Cliff Booth. Caută ce e mai bun în oameni, așteaptă-te la ce e mai rău.”, a spus actorul.

Pitt a obținut mai multe premii în acest sezon pentru rolul său din pelicula ‚Once Upon A Time…In Hollywood’, ce potretizează cei mai buni ani de la Hollywood.

Deși el a avut mai multe nominalizări în anii anteriori la premiile Oscar, acesta este primul trofeu pe care îl duce acasă pentru un rol jucat. El a mai câștigat un astfel de premiu în 2012 pentru ’12 Years A Slave’, însă trofeul a fost luat pentru ‚Cel mai bun film.’

Deși el a dedicat premiul copiilor, a refuzat să discute despre Maddox, după ce nu a ajuns la premiile BAFTA special pentru a repara relația dintre ei.

„Ți-ai menționat copiii în discurs, iar Quentin Tarantino a spus că fiul tău, Maddox, a oferit una dintre cele mai bune revizii de film pe care le-a citit. Deci, ce crede el despre ‚Once Upon A Time In Hollywood’?”, l-a întrebat un jurnalist pe actor.

„O să țin aceste lucruri pentru mine.”, a răspuns Brad.