News

Brad Pitt și-a dus noua iubită chiar în locul în care s-a căsătorit cu Angelina Jolie! Ce reacție a avut actrița

iulia.statie
September 8, 2020 12:12 PM

Brad Pitt a decis să își ducă noua iubită la castelul Miraval, în Franța, unde s-a căsătorit cu Angelina Jolie, iar actrița nu a mai trecut cu vederea acest gest, fiind extrem de nervoasă pentru că fostul partener a decis să meargă acolo.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie vrea să se împace cu Brad Pitt! Actrița nu mai divorțează?

Brad Pitt, cu noua iubită în locul în care el și Angelina Jolie s-au căsătorit

Brad Pitt are o nouă presupusă relație cu Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani, ce s-ar părea că este căsătorită și chiar soțul ei le-a făcut cunoștiință celor doi amorezi. Mai mult, partenerul acesteia nu are nimic împotrivă cu faptul că ea își petrece timpul cu actorul.

Potrivit unor declarații făcute de soțul lui Nicole, el și modelul au un mariaj deschis și nu este deranjat de faptul că aceasta se vede și cu alți oameni, relatează Viva!. Brad Pitt și modelul au fost surprinși de paparazzi la castelul pe care îl deține în Franța, acolo unde acesta și-a unit destinul cu Angelina Jolie.

Ce reacție a avut Angelina Jolie

„Angie este furioasă și uluită pentru că Brad a putut să coborare la un așa nivel. Ea spera că lucrurile se vor calma după o vară grea, cu lupte în tribunal, dar totul este pierdut.”, a explicat o sursă pentru publicația The Mirror, adăugând că actrița este supărată pe fostul soț pentru că nu își ține viața amoroasă privată.

„Faptul că a dus-o în locul în care s-au căsătorit este lipsit de tact și nepotrivit. Situația face ca lucrurile să devină tot mai greu de rezolvat între ei. Au ajuns într-un punct în care nimeni nu credea că vor ajunge.”, a continuat sursa.

„La rândul său, Brad consideră că ea i-a transformat viața în iad în ultimii ani, blocându-i toate eforturile de a fi corect. El a spus că mereu o să fie alături de ea, dar Angelina vrea ca totul să se întâmple în condițiile pe care ea le impune.”, a continuat aceeași sursă.