News

Brad Pitt și Emily Ratajkowski formează cel mai nou cuplu de la Hollywood!

maria.apostol
August 30, 2022 15:09 PM

Brad Pitt (58 de ani) și-a găsit o nouă iubită, un model care a trecut recent printr-o despărțire, iar milioane de bărbați din întreaga lume visează la ea! Este vorba despre frumoasa Emily Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani.

Se pare că cele două staruri au interacționat pentru prima oară în 2020, în timpul unui party organizat de revista Vanity Fair. Însă la acel moment frumoasa Emily era căsătorită, iar Brad nu a făcut niciun pas în față, deși și-ar fi dorit mai mult.

Lui Brad i-a păcut de Emily la petrecerea Vanity Fair Oscar din 2020. Nu erau într-o zonă privată sau ceva de genul acesta, dar vorbeau cu prietenii din jur. Evident, pe atunci o posibilă idilă ar fi fost interzisă. Ea era fericită, fiind căsătorită cu Sebastian Bear-McClard, iar Brad a respectat asta. El a cerut să iasă, iar ea a spus `da`.

Ea a spus întotdeauna că Brad e drăguț și, așa cum a văzut ea, ce a avut de pierdut?”, ar fi declarat o sursă apropiată din anturajului actorului.

Emily Ratajkowski, înșelată de soț

Momentan, nici Brad Pitt, nici Emily Ratajkowski nu au confirmat oficial faptul că formează un cuplu. Iar conform surselor intime celor doi, legătura lor este una recentă. Relația aflându-se într-un stadiu incipient.

Mulți spun că e cea mai sexy femeie din lume, însă asta nu l-a împiedicat pe soțul ei să o înșele! Emily Ratajkowski, care are un băiețel de un an cu Sebastian Bear-McClard, a depus actele de divorț după ce a aflat că a fost trădată.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard sunt căsătoriți de patru ani, însă zvonurile legate de infidelitatea bărbatului circulau de mai multa vreme. “Da, a înșelat-o”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru Page Six.

Spre deosebire de Emily, Sebastian poartă și acum verigheta.