News

Brad Pitt și Jennifer Aniston, momente de neuitat la Premiile SAG 2020

andreea voicu
January 20, 2020 16:43 PM

Cea de-a 26-a ediție a premiilor Sindicatului actorilor americani (SAG) a avut loc duminică seară, 19 ianuarie 2020, la Shrine Auditorium, din Los Angeles.

Pe aceeasi temaAșa arată casa în care au locuit Brad Pitt și Jennifer Aniston

Brad Pitt și Jennifer Aniston, momente de neuitat la Premiile SAG 2020

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au numărit printre câștigătorii SAG Awards, iar cei doi foști soți au oferit momente de neuitat, la 15 ani de la divorț.

Celebrii actori și-au pus fanii pe jar, după ce s-au îmbrățișat în fața tuturor, pe covorul roșu. În plus, Brad Pitt nici că mai voia să îi dea drumul fostei lui partenere și părea că radiază în prezența ei. Fotografiile cu cei doi au devenit virale pe internet, mai ales că este pentru prima dată când Jennifer Aniston și Brad Pitt sunt surprinși în public atât de dezinvolți.

Jennifer Aniston și Brad Pitt au fost căsătoriți vreme de 5 ani, în perioada 2000-2005. Motivul divorțului l-ar fi constituit actrița Angelina Jolie, de care actorul s-a îndrăgostit pe platourile de filmare la pelicula ‘Mr. and Mrs. Smith’.

Mai mult de atât, Brad Pitt a ținut un discurs senzațional pe scenă în care a făcut diverse glume pe seama căsniciei eșuate cu Angelina Jolie. Jennifer Aniston nu s-a putut abține și a râs de comentariile fostului ei soț pe scena de la Premiile SAG 2020.

Momentele tandre dintre Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost, cu siguranță, pe placul admiratorilor, care speră de ani buni ca cei doi să se împace.

Sursa: marieclaire.com

 

View this post on Instagram

 

Reunited. @jenniferaniston

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on