General

Brad Pitt și Margot Robbie formează un cuplu?

iulia.statie
May 24, 2020 12:14 PM

În ultima vreme, au tot circulat zvonuri potrivit cărora Margot Robbie și Brad Pitt ar forma un nou cuplu la Hollywood.

Pe aceeasi temaAngelina Jolie și Brad Pitt s-au împăcat! Au petrecut trei ore împreună

Care este relația dintre Brad Pitt și Margot Robbie

Totuși, oricât de mult fanii și-ar dori ca aceștia să fie împreună, publicația Gossip Cop, ce se ocupă de verificarea zvonurilor despre celebrități, a investigat natura relației lor și a dovedit că speculațiile sunt false.

Tabloidul Star dezvăluia anul trecut că aceștia au flirtat în timp ce lucrau la pelicula ‚Once Upon A Time in Hollywood’, iar în urma acestor afirmații, zvonurile că ar forma un cuplu au apărut rapid. Totuși, o sursă anonimă a ținut să mai adauge câteva declarații despre cei doi: „Margot și Brad petrec mult timp împreună pentru a promova filmul. Producătorii vor ca între ei să existe chimie pentru a atrage publicul, nu ar fi o problemă pentru Margot să se creadă că sunt împreună.”

Aceeași sursă povestea că Pitt știa că actrița este căsătorită, însă a continuat să flirteze cu ea, iar zvonurile au continuat să pună accent pe faptul că ei au o relație amoroasă.

Gossip Cop a dezvăluit că aceste speculații sunt false, pentru că Margot este extrem de fericită alături de soțul ei, producătorul Tom Ackerley, cei doi căsătorindu-se în secret în 2017. Ba chiar, Robbie mereu publică fotografii alături de partenerul său pe social media, iar Pitt a declarat de multe ori că el este hotărât să se axeze pe creșterea copiilor, nu pe o viitoare relație.

Publicația menționată mai sus a luat legătura cu purtătorul de cuvânt al actorului, ce a dezvăluit că zvonurile sunt false. S-au demonstrat că mai multe speculații nu erau adevărate, cum ar fi faptul că publicația Star spunea că soțul actriței este îngrijorat de chimia dintre Margot și Pitt.

Mai mult, Tom nici nu l-a amenințat pe actor pentru a sta departe de soția lui, nici nu a stat cu ochii pe el, informațiile acestea fiind false.