News

Brad Pitt, surprins părăsind casa Angelinei Jolie

iulia.statie
June 30, 2020 12:03 PM

În timp ce Angelina Jolie a dezvăluit că despărțirea din 2016 de soțul ei, Brad Pitt, a fost ‚decizia corectă’ pentru ea și cei șase copii, se pare că aceștia au început să se înțeleagă mult mai bine în ultima vreme.

Brad Pitt și Angelina Jolie, din nou împreună

Cei doi locuiesc la 10 minute distanță în Los Angeles, iar Brad Pitt a fost surprins părăsind pe motocicletă casa fostei lui soții. Este destul de neobișnuit ca aceștia să interacționeze fără a avea avocații pentru a media discuțiile, căci așa a mers aproape tot divorțul lor.

Este și mai rar ca ei să se întâlnească în casa în valoare de 25 de milioane de dolari, pe care Angie a cumpărat-o după ce s-au despărțit. Totuși, gemenii lor, Knox și Vivienne, împlinesc 12 ani pe 12 iulie, așa că este foarte probabil ca vedetele să organizeze o mică petrecere.

Este posibil ca starurile să se fi întâlnit pentru a discuta despre aniversarea micuților, dar orice aranjament ar fi putut fi discutat și la telefon sau prin email. Publicația Daily Mail a dezvăluit că Brad a petrecut două ore în casa fostei soții, destul timp pentru a vorbi despre orice problemă.

Aceștia au aranjat să aibă petreceri diferite pentru fata lor, Shiloh, atunci când ea a împlinit 14 ani, dar, ținând cont de măsurile luate din cauza pandemiei de coronavirus, micuța a petrecut cu prietenii online, iar Angie și Brad i-au organizat mici petreceri diferite ținute acasă, alături de familie.

Brad purta pentru această ocazie o pereche de ochelari tip aviator, o bluză cu mânecă lungă într-o nuanță de verde, o pereche de jeans și sneakerși albi ce se asortau cu mânușile. El a fost văzut urcându-se pe motocicletă în timp ce părăsea locuința fostei soții.

Această întâlnire este cea mai apropiată încă de la divorț. Micuții lor au petrecut timp atât cu mama, cât și cu tatăl sau, însă, în timpul izolării, au rămas cu Jolie.

De curând, actrița a discutat despre motivul despărțirii de Brad: „M-am separat pentru binele familiei mele. A fost decizia corectă. Continui să mă axez pe vindecarea lor.”