News

Brad Pitt va petrece Crăciunul doar cu trei dintre copiii săi

iulia.statie
December 16, 2019 12:17 PM

Este greu de crezut că Brad Pitt împlinește 56 de ani în doar câteva zile. Actorul își va petrece această zi frumoasă doar cu câțiva membri ai familiei sale.

Pe aceeasi temaBrad Pitt a vorbit despre despărţirea de Angelina Jolie! 'Ajunsesem într-un punct critic'

Potrivit Entertainment Tonight, lui Pitt i se vor alătura Shiloh, Knox și Vivienne pentru a sărbători ziua de naștere a actorului, însă ceilalți trei copii adoptați împreună cu Angelina Jolie, Zahara, Pax și Maddox, nu vor fi prezenți. O sursă a adăugat faptul că „tot cei trei se vor afla în casa actorului în Ajunul Crăciunului”.

Brad Pitt va petrece Crăciunul doar cu trei dintre copiii săi

Sursa nu a explicat de ce doar cei trei vor fi prezenți, însă a adăugat că „toți cei șase copii vor sta cu Jolie în ziua de Crăciun.”

„Cât despre Ajunul Crăciunului, Maddox, Pax și Zahara nu vor fi prezenți, însă mereu Pitt îi așteaptă cu brațele deschise”, a adăugat sursa.

Pitt și Jolie și-au anunțat despărțirea în 2016. Deși divorțul a fost unul scandalos, fiind vorba de custodia copiilor, cei doi au ajuns în sfârșit la o înțelegere, dar asta nu înseamnă că Angie acceptă totul așa ușor, potrivit Harper’s Bazaar.

Actrița trebuie să locuiască în același loc cu Pitt pentru ca el să poată să își respecte orele de vizită, dar acest lucru nu va rămâne mereu așa, ținând cont de dorințele Angelinei.