News

Bradley Cooper a fost părăsit de modelul rus, Irina Shayk?

andreea voicu
June 8, 2019 12:33 PM

Actorul Bradley Cooper şi modelul rus Irina Shayk s-au despărţit după patru ani de relaţie. Actorul de 44 de ani şi vedeta de 33 de ani au început să se întâlnească în 2015, iar în martie 2017 a venit pe lume fiica lor, Lea De Seine.

Pe aceeasi temaEste confirmat! Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărțit

Se pare că nu mai există cale de împăcare între cei, după ce tabloidele internaţionale au relatat că Irina Shayk s-ar fi mutat din vila de 4,5 milioane de dolari, în care locuia cu actorul. Până în acest moment, cei doi nu au confirmat su infirmat informaţiile apărute în presă.

Bradley Cooper a fost părăsit de modelul rus, Irina Shayk?

În urmă cu câteva zile, fotomodelul a fost surprins în timp ce pleca din vilă cu o valiză. Era destul de abătută şi nu a dorit să dea declaraţii. Cuplul și-a ținut relația întotdeauna departe de presă şi nu au dat detalii despre povestea lor de iubire.

Acum, cei doi încearcă acum să găsească o cale pentru a rezolva problema custodiei fiicei lor de doi ani, Lea De Seine, potrivit unei surse citate de People.

‘Relația dintre Bradley și Irina s-a răcit. Sunt luni bune de când situația nu mai este ok, iar Irina a decis că e mai bine să se mute. Au încercat să salveze relația de dragul fiicei lor, dar situația nu este bună. Niciunul nu e fericit. Relația lor atârnă de un fir de păr’, a spus o sursă pentru The Sun.

Lady Gaga, motivul principal al despărţirii celor doi

Mai mult, pe internet au apărut şi predicții potrivit cărora cei doi au pus punct relaţiei. Motivul principal ar fi Lady Gaga, cea alături de care Bradley Cooper apare în pelicula ‘A star is born’. Actorul s-ar iubi cu artista încă din timpul filmărilor. Cele două vedwte au negat de nenumărate ori aceste speculaţii. 

Fanii celor doi sunt de părere că protagoniştii din filmul ‘A star is born’ vor forma cât de curând un cuplu. 

În luna februarie a acestui an, imediat după premiile Grammy, Lady Gaga s-a despărțit de logodnicul ei, Christian Carino,  după o relaţie care a durat doi ani.

De asemenea, în ultimele luni, Lady Gaga a stat mai mult în compania lui Bradley Cooper decât cu fostul său logodnic. Un alt semnal care a dus la tot felul de scenarii a fost acela că Irina Shayk i-a dat unfollow cântăreței de pe toate conturile pe care le are pe rețelele de socializare.

Un moment cu adevărat memorabil dintre Bradley Cooper şi Lady Gaga a fost la gala premiilor Oscar 2019. Cei doi au interpretat emoționați cântecul „Shallow”și au făcut schimb de gesturi tandre pe scenă, chiar în văzul iubitei lui Bradley, Irina.

În urmă cu ceva timp, Shayk declara:Am mulți prieteni care își fac publică viața privată pe Instagram sau pe rețelele de socializare. Îi admir și cred că e grozav, dar este o opțiune personală. Întrucât munca mea presupune să fiu în atenția publică, am decis să păstrez tăcerea în legătură cu viața personală. De aceea se și numește așa – e ceva pentru tine și familia ta. Sunt foarte fericită cu această decizie’.