News

Bradley Cooper a uitat de Irina Shayk! Cine este noua lui iubită

iulia.statie
January 22, 2020 14:51 PM

Bradley Cooper a uitat de fosta lui iubită, Irina Shayk! Acesta și-a refăcut viața și este împreună cu o actriță superbă. Ana de Armas este noua fată Bond și iată că i-a ‚furat’ și inima actorului.

Pe aceeasi temaBradley Cooper a fost părăsit de modelul rus, Irina Shayk?

Cei doi au fost văzuți ieșind dintr-un hotel împreună imediat după ce au luat prânzul. Deși la masă alături de ei erau și alți actori, aceștia au plecat împreună și au fost văzuți a doua zi ieșind din hotelul Four Seasons.

Deocamdată, cei doi nu au confirmat sau infirmat zvonurile.

Bradley Cooper a uitat de Irina Shayk! Cine este noua lui iubită

Acum un an, presa străină scria despre o presupusă idilă dintre Bradley și Lady Gaga, căci chimia dintre cei doi nu a putut trece neobservată la gala premiilor Oscar. Mulți fani au fost convinși că aceștia formează un cuplu, mai ales că pe atunci Bradley Cooper se despărțea pe atunci de femeia alături de care era de câțiva ani, având și o fiică cu aceasta, Irina Shayk.

Mai mult, artista a fost surprinsă ieșind din casa în care cuplul celebru locuia în timp ce Irina era plecată de acasă, având un contract în altă țară.

Încă de atunci, de Bradley s-a spus că a avut mai multe relații, însă niciuna nu a fost confirmată. Totuși, el nu poate nega faptul că a petrecut noaptea împreună cu Ana, cei doi ieșind din același hotel. Aceștia au mai fost surprinși și la alte evenimente și de fiecare dată părea că se simt extraordinar, discutând și râzând non-stop, potrivit Libertatea pentru Femei. 

 

View this post on Instagram

 

Bradley Cooper has his eye on the new #Bond girl — brunette babe Ana de Armas. 💋💋💋 Link in bio for everything we know. (📸: Coleman-Rayner; Shutterstock)

A post shared by RadarOnline (@radaronline) on