News

Bradley Cooper are o nouă iubită

iulia.statie
May 24, 2020 12:24 PM

Pandemia ne-a schimbat viețile tuturor și ne-a obligat la distanțare socială, însă Bradley Cooper și-a dorit să aibă pe cineva lângă el în această perioadă dificilă.

Pe aceeasi temaBradley Cooper, un tătic model! Ce fetiță superbă are actorul!

Cu cine se iubește Bradley Cooper

Acesta și-a petrecut timpul alături de o femeie extrem de senzuală, ce are o siluetă de invidiat, anume Kristin O’Conner.

Au existat multe zvonuri privind o idilă romantică între el și Lady Gaga, după ce aceștia au jucat în aceeași peliculă, însă speculațiile s-au stins după ce vedeta a dezvăluit că are un nou iubit. Bradley a decis să se despartă și de fosta iubită, Irina Shayk, iar modelul se iubește și ea cu un nou partener, anume fostul Mădălinei Ghenea.

Acum, actorul are din nou o femeie în viața lui, după cum reiese din fotografiile făcute de paparazzi ce l-au surprins alături de o tânără, chiar acasă la el.

După ce acesta a fost surprins în New York alături de fetița lui în vârstă de trei an, Lea, la o zi diferență, el a fost văzut alături de o tânără, Kristin O’Connor, cunoscută ca și antrenoare de fitness, de aici și silueta de invidiat.

 

View this post on Instagram

 

Dear winter, please take me to where the warm things are. Love, Kristin. #18degreesinnyc #tundra #imababyinthecold

A post shared by Kristin O’Connor (@kristinoconnorchef) on

Aceasta era îmbrăcată destul de sumar și părea că este obișnuită cu locația lui Bradley Cooper. Aceștia se cunosc încă din 2014, de când au lucrat împreună pentru filmul ‚American Sniper’. Se știe că mulți antrenori, hairstyliști și makeup artiști au relații destul de strânse cu actorii, însă este posibilă și o relație amoroasă între cei doi.

Bradley a avut mai multe relații cu diferite vedete, printre care și Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Suki Waterhouse și Jennifer Lopez, însă,  cea mai notabilă este cu Irina Shayk, cei doi având împreună și o fetiță. Totuși, aceștia și-au spus adio anul trecut și se pare că sunt pregătiți să aibă noi relații, ambii fiind surprinși recent alături de alți parteneri.