News

Bradley Cooper şi Lady Gaga, moment romantic la Oscar 2019! Cei doi au cântat împreună pe scenă

andreea voicu
February 25, 2019 10:02 AM

Premiile Oscar au avut loc duminică noapte (24 februarie), la Dolby Theatre din Los Angeles, în cadrul celei de-a 91-a ediţii a galei premiilor Academiei americane de film.

Lady Gaga şi Bradley Cooper au reuşit să fie în centrul atenţiei la gala Premiilor Oscar 2019, după ce au interpretat melodia ‘Shallow’, pe scenă.

Cele două vedete au oferit un moment de-a dreptul incredibil, făcându-i pe toţi să se gândească că între cei doi există mai mult decât o relaţie de amiciţie. Clipul cu Lady Gaga şi Bradley Cooper a devenit viral pe internet, iar fanii celor doi au remarcat o chimie senzaţională între aceştia.

Bradley Cooper şi Lady Gaga, moment romantic la Oscar 2019! Cei doi au cântat împreună pe scenă

Punctul culminant a fost când, spre finalul melodiei, Bradley Cooper a mers lângă artistă la pian, s-a aşezat lângă ea şi a privit-o în ochi îndelung.

Pentru a salva aparenţele, imediat după ce a revenit în public, Bradley Cooper a mers lângă iubita lui, Irina Shayk. Modelul nu a rezistat şi a făcut un gest care i-a uimit pe fani. S-a ridicat şi s-a aşezat între Bradley şi Lady Gaga. E semn de gelozie?!

Lady Gaga a câștigat premiul Oscar pentru melodia “Shallow”. Piesa a fost compusă de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt pentru filmul „A Star is Born”. Melodia a câştigat Oscarul la categoria „Cel mai bun cântec original”.

Sursa: CNN