News

Bradley Cooper, un tătic model! Ce fetiță superbă are actorul!

irina.letitia
December 9, 2018 15:26 PM

Bradley Cooper este unul dintre cei mai în vogă actori ai momentului! Succesul răsunător pe care îl are filmul ”A Star is born”, al cărui personaj principal este, l-au readus pe Bradley în lumina reflectoarelor. Dacă din punct de vedere profesional, actorul se bucură în prezent de culmile succesului, pe plan personal, Bradley este cel puțin la fel de împlinit.

Bărbatul, considerat unul dintre cei mai frumoși reprezentanți ai industiriei cinematografice, trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste cu topmodelul Irina Shayk. Cei doi au împreună o fetiță de aproape doi ani, pe care o cheamă Lea De Seine Shayk Cooper. In ciuda vieții extrem de expuse a celor doi, ambii sunt foarte discreți cu viața de familie, nepublicând nicio imagine oficială cu micuța lor. Pe contul de Instagram al Irinei nu apare nicio poză nici cu iubitul său, nici cu fiica celor doi, contul rămânând dedicat proiectelor sale de modă.

Asta nu înseamnă că cei doi nu au o viață de familie intensă! In ultima perioadă au fost surprinși din ce în ce mai des petrecând timp în familie, la plimbare sau în spațiile de joacă, alături de micuța Lea. Bradley pare un tătic foarte fericit, care este foarte implicat în creșterea fetiței.

Fetița, cu părul blond și ochi albaștri, pare că a luat trăsăturile perfecte de la ambii săi părinți!

View this post on Instagram

#BradleyCooper is on daddy duty with his daughter Lea De Seine in #NYC ?? (?: Humberto Carreno/INSTARimages.com)

A post shared by Page Six (@pagesix) on