Fashion

Bralette: trend-ul dus la următorul nivel de către celebrități

iulia.statie
September 14, 2020 17:32 PM

Atunci când ne gândim la sutiene, bustiere și alte top-uri extrem de scurte, fie ne vin în cap prezentările Victoria’s Secret, fie colecția de lenjerie a Rihannei, însă, vedetele au decis că aceste piese nu mai trebuie ascunse, ci dezvăluite în moda fantezistă street style.

Pe aceeasi temaBella Hadid, look inspirat de Madonna. Fotomodelul a purtat sutienul conic

Bine, poate totul are legătură și cu RiRi, ce a arătat senzațional în campania Fenty, toată lumea dorindu-și să nu ascundă acele piese, sau cu modelele, ce optează mereu pentru astfel de piese scurte pentru a avea confort atunci când nu merg pe podiumuri, sau chiar cu familia Kardashian, surorile fiind cunoscute pentru ținutele lor îndrăznețe.

Oricum ar fi, cert este că vedetele nu se mai despart de acest trend, chiar dacă a venit toamna, ducând totul într-o zonă cu note senzuale și îndrăznețe. Totuși, știam deja de pe podiumuri că lenjeria intimă va lua cu asalt moda și nu va mai fi asemuită doar cu piesele ce trebuie purtate pe sub ținute.

Elsa Hosk

Elsa este o iubitoare a top-urilor minuscule asimetrice, iar de data aceasta ea a combinat piese all & white pentru o ținută chic, girly, o bustieră pe un umăr, o fustă mini plisată și o pereche de dad sneakers, la care a adăugat o cămașă oversized, prezentându-ne un look jucăuș.

Kylie Jenner

Deja știm că mezina familiei Kardashian este o mare iubitoare a orice lasă pielea la vedere, bustiere, sutiene, top-uri scurte, pe scurt, orice poate fi combinat cu pantaloni baggy pentru un look casual, dar sexy. Totuși, credit trebuie să îi dăm surorii sale, Kim Kardashian, ce a început acest trend cu ani în urmă.

Olivia Culpo

Olivia nu este pregătită să lase în urmă vara, așa că are un twist interesant de adus la acest trend, anume sutienele de la costumele de baie, purtate pe post de top-uri. Aceasta a fost deseori surprinsă în tipul acesta de ținută, jonglând cu zonele, atât aceea glamour, cât și una casual.

Urmărește galeria foto pentru a vedea mai multe ținute!