Living

Brandul Off-White lansează prima colecție de obiecte pentru casă

ioana pana
August 14, 2019 08:00 AM

Faptul că brandul Off-White nu cunoaște limite nu este o noutate, însă chiar și așa, reușește să surprindă aproape sezon de sezon printr-o veste neașteptată. De data aceasta, este vorba de o extindere a mărcii dincolo de producția de haine… către producția de obiecte pentru casă. Colecția numită “HOME” cuprinde trei subcategorii, și anume ”CERAMICS”, ”BED”, și ”BATH”.

Pe aceeasi tema5 lucruri pe care nu le știai despre designerul Virgil Abloh

Brandul Off-White lansează prima colecție de obiecte pentru casă

”CERAMICS” propune un set de mic dejun, un set de prânz, un serviciu de căni și pahare, o tavă rotundă, o scrumieră, și o săpunieră. Din punctul de vedere al design-ului, bunurile pentru casă semnate Off-White sunt cu mult mai puțin excentrice decât hainele produse de celebrul brand. Acestea sunt disponibile într-o nuanță de bej, cu un model delicat albastru -ce înfățișează, pesemne, niște albăstrele-, și bineînțeles, cu logoul brandului imprimat.

Linia ”BED” se traduce printr-un set de lenjerie alb, brodat cu faimoasa emblemă Off-White. De asemenea, această colecție include și o pătură tricotată, cu aceeași emblemă.

În paralel, ”BATH” include un halat de baie și un set de prosoape. Articolele sunt în aceeași nuanță de bej deschis și au un model de frunze, și nelipsitul logo cu săgeți brodat.

De la concept, la design și chiar și la prețuri, toate sunt specifice brandului aflat sub conducerea lui Virgil Abloh. Astfel, piesele enumerate mai sus costă între 95$ și 635$, fiind deja disponibile în magazinul Off-White din Mykonos. Începând cu 1 Septembrie, colecția va fi disponibilă și online.