News

Brandul Saint Laurent deschide o cafenea în Paris

ioana pana
September 16, 2019 08:00 AM

După ce Simon Porte Jacquemus și-a deschis propria cafenea, Le Citron, în luna martie a acestui an pe Champs-Élysées , iată că un alt designer preia această idee, tot pe străzile Parisului. Este vorba de Anthony Vaccarello, directorul creativ al Saint Laurent, care descrie cafeneaua Saint Laurent ca pe „o destinație a creativității și culturii”.

Pe aceeasi temaDesignerul Jacquemus își deschide propria cafenea în Paris

Brandul Saint Laurent deschide o cafenea în Paris

Începând cu data de 15 septembrie, parizienii se vor putea bucura de o cafea pe strada 29 Juillet, în locul legendarului magazin high-fashion închis mai devreme anul acesta, Colette. În estetica clasică minimalistă a brandului, Café Saint Laurent Rive Droite prezintă un design modern, albul și negrul fiind nuanțele dominante, remarcându-se accente de marmură, iluminate de lumini neon.

Cafeneaua va servi bineînțeles, cafea și produse de patiserie. În plus, toate paharele de cafea take-away vor fi inscripționate cu un cod QR destinat descărcării unor playlisturi exclusive alese de Café Saint Laurent Rive Droite. Localul va cuprinde cafeneaua propriu-zisă și un spațiu destinat expozițiilor, în cazul unor colaborări aparte sau a unor produse ediție-limitată.