Fashion

Brandul Topshop își închide toate sucursalele din Statele Unite ale Americii

adelina.duinea
May 26, 2019 15:30 PM

Brandul Topshop își închide toate sucursalele din Statele Unite ale Americii. Proprietarii companiei deja au închis în jurul a 200 de magazine din Marea Britanie în ultimii trei ani.

Pe aceeasi temaBeyonce şi Jay Z, cel mai bogat cuplu din lume! Cea mai nouă achiziție i-a costat 88 de milioane de dolari

Recent, artista Beyoncé a rupt legăturile cu brandul după apariția acuzațiilor de hărțuire sexuală împotriva președintelui Topshop, Sir Philip Green.

Brandul Topshop își închide toate sucursalele din Statele Unite ale Americii

Pentru brandul Topshop, este sfârșitul unei ere. Grupul Arcadia, de care brandul depinde, a anunțat închiderea tuturor centrelor comerciale din Statele Unite.

Potrivit BBC, citat de către Harper’s Bazaar, închiderea centrelor comerciale Topshop este o mișcare coordonată de Grupul Arcadia în speranța prevenirii unei „despărțiri” de brandul european.

Citește și: Beyonce a făcut anunțul! Parteneriat pe viață cu Adidas

Modificarile vor pune multe slujbe în pericol. Ian Grabiner, directorul executiv al Grupului Arcadia, a mărturisit pentru BBC că decizia a fost „dură dar necesară”.

Vestea vine la doar câteva luni după ce Beyoncé a rupt legătura cu brandul. Artista și-a comercializat întreaga colecție Ivy Park exclusiv prin retailerul european.

Citește și: Beyonce, mireasă pentru a doua oară! Cât a costat rochia?

De la anunțul despărțirii din noiembrie 2018, Beyoncé a mai bifat un parteneriat de succes cu brandul Adidas. „Acesta este parteneriatul vieții mele.

Până acum, Adidas a avut un succes desăvârșit datorită depășirii tuturor barierelor creative. Împărtășim aceeași  filosofie care pune creativitatea, dezvoltarea și responsabilitatea socială în fruntea unei afaceri.”

Citește și: Cine este miliardarul care deține casele de modă Gucci, Saint Laurent, Balenciaga și Alexander McQueen

Produsele Topshop se vor vinde în continuare online pe site-ul oficial și pe al partenerilor săi precum Nordstrom.

Președintele Topshop, Sir Philip Green, acuzat de hărțuire sexuală

Potrivit Daily Telegraph, Sir Philip Green, președintele brandului englez Topshop, a plătit o angajată cu peste un milion de lire sterline după ce a fost acuzat că a pipăit-o, și sărutat-o, numind-o „perversă” și făcând diverse comentarii cu privire la greutatea ei.

Citește și: Cum arată casa de 39 de milioane de dolari în care locuiește Tom Ford

Alți patru angajați care au depus plângeri împotriva bărbatului. Potrivit aceleiași surse, un bărbat de culoare a primit aceeași sumă de bani după ce a fost batjocorit de președintele companiei.

Citește și: Amancio Ortega, fondatorul ZARA, duce o viață modestă! Ce mașină conduce

Sir Philip Green neagă în continuare acuzațiile. Până la începutul anului 2019, bilionarul s-a folosit de un ordin judecătoresc pentru a împiedica ziarul să publice informațiile.

Ziarul a câștigat în cele din urmă procesul, motiv pentru care toate informațiile sunt cum publice.