News

'Bravo, ai stil!' revine! Ce concurente vor participa la emisiune

iulia.statie
December 7, 2019 15:53 PM

„Bravo, ai stil” este o emisiune ce a inspirat o țară întreagă privind eleganța, atitutinea și frumusețea. Acum, show-ul o să aducă în fața telespectatorilor o nouă generație de concurente ce sunt pregătite să cucerească inimile fanilor. De data aceasta, încă o surpriză este oferită de show-ul consacrat, noul sezon numindu-se „Bravo, ai stil! – Celebrities”.

Pe aceeasi temaDe ce a vrut Ilinca Vandici să renunţe la televiziune

‘Bravo, ai stil!’ revine! Ce concurente vor participa la emisiune

Selecția concurentelor este surprinzătoare, căci fiecare este cunoscută deja publicului larg. Acestea și-au exersat calitătile privind styling-ul și interacțiunea cu fanii, iar competiția va fi foarte strânsă.

Concurentele sunt îndrăznețe și foarte bine pregătite și așteaptă cu nerăbdare să între în bătălia stilului, iar jurizarea lor va fi o adevărată provocare.

Ilinca Vandici a discutat pentru prima oară despre revenirea emisiunii, fiind pregătită să se reîntoarcă ca și prezentatoare pentru a fi alături de concurente, conform Libertatea.

„Mi-a fost foarte dor de  Bravo, ai stil!, de reîntâlnirea cu publicul nostru, de colegi, de toată agitaţia frumoasă care însoţeşte un show de o asemenea anvergură. Abia aştept să cunosc concurentele!”, a spus Ilinca Vandici.

Bravo, ai stil! a fost un adevărat fenomen de-a lungul a cinci sezoane, prezentând o adevărată bătălie a stilului și adunând mii de fani. Emisiunea este un adevărat spectacol și nu încetează să uimească prin creativitate și dezvoltarea unei comunități social media.