News

BREAKING! Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta, a murit

iulia.statie
April 9, 2021 14:26 PM

Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta, a murit la Palatul Windsor la vârsta de 99 de ani la puțin timp după ce a fost externat dintr-un spital din Londra și s-a reunit cu soția lui. Ducele de Edinburgh, care a fost tratat pentru o afecțiune cardiacă preexistentă, a murit vineri dimineață, 9 aprilie, cu două luni înainte de a împlini 100 de ani.

Pe aceeasi tema12 ani de când William a absolvit Academia Militară. Ce detaliu au observat oamenii în imaginile de la ceremonie

Prințul Philip a murit

Oficialii de la Palatul Buckingham au dezvăluit un comunicat oficial prin care au anunțat veștile extrem de triste. „Cu profundă tristețe, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh.”, aflăm din comunicatul oficial, potrivit publicației The Mirror.

„Alteța Sa Regală s-a stins pașnic în această dimineață la Castelul Windsor. Anunțuri suplimentare vor fi făcute în timp util. Familia Regală se alătură oamenilor din întreaga lume ce plâng pierderea sa.”, au spus oficialii de la Palatul Buckingham despre moartea soțului Reginei Elisabeta, Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani. 

Ce probleme de sănătate avea Prințul Philip

Ducele de Edinburgh era internat recent în spital pentru a fi tratat de o infecție. Totuși, starea de sănătate a Prințului Philip era mai gravă decât credea toată lumea, iar acesta era supus unei intervenții pentru tratarea unei afecțiuni cardiace. După această operație ce a avut loc cu succes, soțul Reginei Elisabeta era externat și se întorcea la Castelul Windsor, unde locuia alături de partenera lui încă de la începutul pandemiei de coronavirus.

„Ducele de Edinburgh a fost externat astăzi din spitalul King Edward VII și s-a întors la Castelul Windsor, în urma tratamentului pentru o infecție și a unei intervenții tratate cu succes pentru o afecțiune.”, au spus reprezentanții Palatului Buckingham, potrivit Daily Mail.

„Alteța Sa Regală dorește să mulțumească întregului personal medical care l-a îngrijit atât la spitalul King Edward VII, cât și la spitalul Sf. Bartolomeu, precum și tuturor celor care i-au trimis urări de bine.”, au continuat aceștia.