News

Brian Austin Green, replică tranșantă la adresa relației fostei soții! Ce a făcut starul

iulia.statie
August 11, 2020 13:09 PM

Brian Austin Green și Megan Fox și-au spus adio după o căsnicie de 10 ani, iar gestul a surprins pe toată lumea.

Pe aceeasi temaBrian Austin Green și Megan Fox s-au despărțit dupa 10 ani de mariaj

Ce a făcut Brian Austin Green după ce Megan Fox și-a oficializat noua relație

Actrița și-a refăcut viața foarte repede, începând o relație cu rapperul Machine Gun Kelly. Pentru a oficializa relația pe Instagram, vedeta a postat prima fotografie în care apare alături de iubitul ei, folosindu-se de o descriere sugestivă: „Cel mai frumos băiat…inima mea îți aparține.”

Totuși, replica fostului soț a venit la doar câteva ore. El și Megan Fox au împreună 3 băieți, pe Noah Shannon, Bodhi Ransom și Jorney River. El mai are un băiețel din fosta căsnicie cu Vanessa Marcil, pe nume Kassius. Actorul a postat mai multe fotografii cu fii săi, folosindu-se de aceeași descriere scrisă de fosta soție, Megan Fox, dezvăluind că postarea ei nu i-a picat așa de bine: „Cei mai frumoși băieți…inima mea vă aparține.”

 

View this post on Instagram

 

Achingly beautiful boys…… My heart is yours

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on Aug 5, 2020 at 9:16am PDT

Recent, aceasta făcea declarații despre fosta soție, Megan Fox, dezvăluind că îi dorește doar binele: „Îi doresc lui Megan tot ce este mai bun. Vreau să fie fericită, pentru ea, pentru copii. Este foarte important. Nimeni nu vrea să fie alături de cineva nefericit, nu iese nimic bun din asta. Este o situație teribilă. Este o nebunie, totul s-a întâmplat într-un timp ciudat, în care nimeni nu putea să zică ce se va întâmpla cu virusul și carantina. Veștile au circulat mai repede decât eram pregătiți.”

Ce a declarat Megan Fox despre noul partener

Cât despre actriță, aceasta trăiește o poveste de dragoste frumoasă la puțin timp de la despărțire. Ținând cont de fotografia postată de Brian Austin Green, se pare că starului nu i-au picat foarte bine declarațiile făcute de aceasta la adresa noului iubit.

„Am știut din primul moment că el era ceea ce numesc eu o flacără geamănă. În loc de un suflet pereche, flacăra geamănă este locul în care un suflet a urcat la un nivel destul de înalt încât să poată fi împărțit în două corpuri diferite în același timp. Cred că suntem două jumătăți ale aceluiași suflet. I-am spus acest lucru aproape imediat, pentru că am simțit din prima clipă.”, povestea Megan Fox recent despre noul ei partener, Machine Gun Kelly.