News

Brian Austin Green și Megan Fox s-au despărțit dupa 10 ani de mariaj

iulia.statie
May 19, 2020 11:37 AM

Brian Austin Green a confirmat despărțirea de Megan Fox.

Pe aceeasi temaMegan Fox și Brian Austin Green, prima apariție împreună după 5 ani

Brian Austin Green și Megan Fox s-au despărțit

Săptămâna aceasta au pornit speculații privind cărora între cei doi situația nu ar fi așa de roz, ținând cont că au ales să se izoleze separat. Apoi, acum doar câteva zile, Megan Fox a fost surprinsă alături de rapperul Machine Gun Kelly.

În ultimul episod din podcastul său, Brian a vorbit despre fotografiile ce au apărut în presă cu iubita sa și a discutat despre un vis pe care l-a avut pe când Megan, 34 de ani, juca într-un film alături de Machine Gun Kelly, 30 de ani.

Brian a spus că încă de la finalul anului 2019, el și Megan „au încercat să stea departe unul de celălalt”.

„O să o iubesc mereu. Și știu că și ea mă va iubi mereu și că până acum este extrem de cool și de special să avem o familie pe care am construit-o.”, a spus acesta, potrivit Us Weekly.

Deși aceștia au decis să se despartă, Austin a dezvăluit că el și Megan încă merg „împreună în vacanțe și petrec concediile ca o familie și încearcă să se axeze pe copii”.

În weekend, acesta a postat un mesaj destul de neobișnuit pe Instagram, iar admiratorii cred că acesta s-a referit la cum s-a simțit de-a lungul mariajului.

„Eventual, fluturii s-au plictisit de a sta pe aceeași floare pentru prea mult timp. Este o lume mare și vor să experimenteze.”, a scris el.

 

View this post on Instagram

 

Eventually butterflies get bored sitting on a flower for too long. They start feeling smothered. It’s a great big world and they want to experience it.

A post shared by Brian Austin Green (@arent_you_that_guy) on

Nu este prima oară când aceștia se despart. În 2015, Megan depunea actele de divorț, motivul fiind ‚diferențele ireconciliabile’. Ulterior, cei doi anunțau că așteaptă al treilea copil împreună și au decis să se împace în anul ce a urmat. Actrița a cerut revocarea divorțului la aproape 3 ani de la depunere.

Vedetele au trei copii împreună, Noah Shannon, Bodhi Ransom și Journey River. Austin mai are un fiu dintr-o relație anterioară, pe nume Kassius. Deși au fost căsătoriți timp de 10 ani, ei au avut foarte puține apariții împreună pe covorul roșu, ultima fiind în 2019, la cinci ani după o altă apariție împreună la un eveniment.