News

Brian Austin Green, totul despre noua relație a fostei soții, Megan Fox! Cei doi au fost împreună 10 ani

iulia.statie
August 4, 2020 12:28 PM

Brian Austin Green a vorbit deschis despre despărțirea de Megan Fox și noua ei relație cu Machine Gun Kelly.

Pe aceeasi temaRegina Elisabeta a strâns toate fotografiile cu Meghan și Harry din Palatul Buckingham! Care este motivul

Ce părere are Brian Austin Green despre relația lui Megan Fox

Pentru podcast-ul ‚Hollywood Raw’, el a fost întrebat despre cum a aflat că fosta lui soție are o nouă relație: „Am aflat în propriul fel. Atât o să vă zic despre acest aspect. Nu am citit despre asta sau ceva de genul.”

Fox și Green au avut o relație de 10 ani și au împreună trei copii. De asemenea, starul a vorbit despre cum este să îi crească pe micuți în timp ce sunt separați: „Nu există reguli. Nu există o cale de a o face bine sau a o face greșit. Învățăm pe drum. Cel mai important lucru este să comunicăm cât de mult putem.”

„Cred că trebuie să nu ne gândim că nu îi va afecta pe copii, pentru că îi va afecta. Cred că ține de noi, sau de părinți, în general, felul în care copiii sunt afectați. Poate să fie o experiență negativă sau să fie ok și să se simtă în siguranță și iubiți. Toată lumea încă se iubește și se respectă, doar că lucrurile sunt diferite. Nu este rău, doar diferit.”, a zis el.

Cum și-au oficializat Megan Fox și noul iubit relația

„Îi doresc lui Megan tot ce este mai bun. Vreau să fie fericită, pentru ea, pentru copii. Este foarte important. Nimeni nu vrea să fie alături de cineva nefericit, nu iese nimic bun din asta. Este o situație teribilă. Este o nebunie, totul s-a întâmplat într-un timp ciudat, în care nimeni nu putea să zică ce se va întâmpla cu virusul și carantina. Veștile au circulat mai repede decât eram pregătiți.”, a continuat el.

Imediat după ce s-a aflat că Megan Fox și Brian Austin Green s-au despărțit, ea și Machine Gun Kelly și-au făcut relația publică. Cei doi au lucrat la un videoclip împreună și și-au oficializat relația și pe Instagram. Într-o postare, rapperul a scris: „Am așteptat o eternitate ca să te găsesc din nou…”