Vedete

Britney Spears a avut o nuntă cu belele! Cine a încercat să-i strice ceremonia

maria.apostol
June 10, 2022 13:10 PM

Britney Spears s-a căsătorit cu Sam Aghari, nimeni altul decât fostul ei antrenor de fitness. Ceremonia a fost una intimă, cu maxim 100 de invitați… iar unul dintre ei, nepoftit, a încercat să-i strice nunta! 

Fostul soț al lui Britney Spears a fost arestat în casa cântăreței din Los Angeles – în timp ce aceasta se pregătea să se căsătorească cu partenerul ei, Sam Asghari, relatează Sky News.

Ofițerii de poliție au intervenit la intrarea prin efracție la adresa respectivă și ulterior l-au arestat pe Jason Alexander, în vârstă de 40 de ani.

Un purtător de cuvânt al departamentului a confirmat că Alexander a fost arestat pentru un mandat emis în afara comitatului și că a fost transportat la o secție de poliție.

Căsătoria cântăreței în vârstă de 40 de ani cu partenerul ei, în vârstă de 28 de ani, antrenor de fitness, urma să aibă loc joi. Cu puțin timp înainte de incident, fostul ei partener, Alexander, a postat pe Instagram din apropierea proprietății, anunțând că se află acolo pentru a „strica” nunta.

Numele meu este Jason Alexander. Britney m-a invitat. Britney Spears m-a invitat aici. E prima mea soție, singura mea soție. Sunt primul ei soț. Am venit să-i distrug nunta”, a spus acesta, în timp ce tot momentul era transmis pe una dintre paginile sale de socializare.

Spears și Asghari s-au logodit în luna septembrie a anului trecut.

Britney Spears, ofertă de milioane pentru a-și vinde secretele

Solista are 40 de ani și formează un cuplu cu antrenorul ei personal, un tânăr de 28 de ani. Cântăreaţa mai are doi copii, de 15 şi 16 ani, dintr-o căsătorie anterioară.

Viața atât de controversată a artistei a determinat o editură din Statele Unitesă-i facă o ofertă de nerefuzat! Britney Spears va primi 15 milioane de euro pentru a dezvălui detalii neștiute atât despre viața ei profesională. Cât și despre relația cu familia ei.

Acesta pare să fie „unul dintre cele mai mari acorduri semnate vreodată” pentru o carte. Care însă nu depăşeşte sumele convenite cu unele figuri politice din istoria recentă a SUA.