Vedete

Britney Spears a învins! Tatăl cântăreței a fost înlăturat oficial din rolul de tutore

maria.apostol
October 1, 2021 10:57 AM

Britney Spears a învins! James ”Jamie” Spears a fost înlăturat din rolul de tutore al averii cântăreţei, a decis un judecător din Los Angeles.

Judecătoarea Brenda Penny de la Curtea Superioară a districtului Los Angeles a hotărât miercuri ca tatăl lui Britney Spears să fie suspendat ca tutore, o modificare pe care cântăreaţa a cerut-o în urmă cu un an şi care o va aduce pe calea libertăţii pentru prima dată din 2008, potrivit avocatului ei.

Britney a trăit o serie de abuzuri

Jamie Spears a depus luna trecută cererea de dizolvare a tutelei, după ce fiica lui a solicitat să fie înlocuit cu un tutore profesionist. Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a descris situaţia în care se află ca „abuzivă”.

La prima ei audiere, care a avut loc vara aceasta, ea a susţinut că a fost împiedicată să se căsătorească, să aibă alţi copii.

Judecătoarea a avut mai multe opţiuni. Ar fi putut chiar să amâne decizia şi să ceară mai multe dovezi.

Situaţia nu este realistă… Această situaţie este toxică”, a spus oficialul. Ea a aprobat ca John Zabel, contabil, să fie succesorul lui Jamie Spears. Cel care trebuie să înmâneze acum noului tutore documentele averii starului.