Vedete

Britney Spears, acuzată că și-a abandonat copiii: ”Să crești adolescenți nu este niciodată ușor pentru nimeni”

maria.apostol
August 12, 2022 01:07 AM

În ciuda faptului că se străduiește să le arate tuturor că tratamentul pe care l-a primit într-o clinică de psihiatrie i-a îmbunătățit viața, Britney Spears este ținta unor noi acuzații din partea fostului soț, care spune că și-ar fi abandonat copiii! 

Deși a trecut aproape un deceniu de când s-a despărțit de Britney Spears, fostul ei soț, Kevin Federline, a ieșit în public și a făcut dezvăluiri șocante despre artistă. Acesta susține că cei doi băieți pe care îi au împreună își reneagă mama pentru că nu s-ar simți confortabili în prezența ei.

Mai mult decât atât, avocatul lui Federline susține că artista nu și-ar mai fi căutat copiii de aproape cinci luni. Acesta a mai dezvăluit un amănunt șocant. Cei doi copii nu au mai dormit în casa mamei lor de ani buni. În trecut, timpul petrecut împreună implica prezența unei alte persoane care monitoriza ce se petrece între ei.

Britney Spears nu a rămas indiferentă în fața acuzațiilor și a ieșit la atac susținând că fostul ei soț vorbește sub influența dorgurilor!

Mă întristează să aud că fostul meu soț a decis să discute despre relația dintre mine și copiii mei. După cum știm cu toții, să crești adolescenți nu este niciodată ușor pentru nimeni. Mă preocupă faptul că se leagă de Instagramul meu. A fost cu mult înainte de Instagram”, a mai scris artista născută în Louisiana, referindu-se la comentariile făcute de fostul ei partener despre faptul că ea postează fotografii nud pe rețelele de socializare.

Britney Spears, ofertă de milioane pentru a-și vinde secretele

Solista are 40 de ani și formează un cuplu cu antrenorul ei personal, un tânăr de 28 de ani.

Viața atât de controversată a artistei a determinat o editură din Statele Unitesă-i facă o ofertă de nerefuzat! Britney Spears va primi 15 milioane de euro pentru a dezvălui detalii neștiute atât despre viața ei profesională. Cât și despre relația cu familia ei.

Acesta pare să fie „unul dintre cele mai mari acorduri semnate vreodată” pentru o carte. Care însă nu depăşeşte sumele convenite cu unele figuri politice din istoria recentă a SUA.