News

Britney Spears este însărcinată pentru a treia oară! Artista s-a dat de gol că s-a și căsătorit în secret

maria.apostol
April 12, 2022 13:21 PM

Surpriză de proporții pentru fanii cântăreței Britney Spears. Artista a anunţat luni că este însărcinată, pentru a treia oară şi s-a căsătorit.

Britney a făcut anunţul pe Instagram şi a provocat destulă confuzie. Și asta pentru că mesajul ei era destul de criptic. „Am pierdut atâtea kilograme ca să merg în excursie în Hawaii, doar ca să le pun la loc. Mă gândeam „ce s-a întâmplat cu abdomenul meu?”.

Ea a precizat că soţul ei i-a atras atenția că ar fi „însărcinată”, aşa că a făcut un test care a ieșit pozitiv. Nimeni nu ştia însă că artista s-ar fi căsătorit, în cele 5 luni care au trecut de când şi-a recăpătat independenţa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) 

Ce ofertă a primit Britney Spears ca să-și vândă secretele

Solista are 40 de ani și formează un cuplu cu antrenorul ei personal, un tânăr de 28 de ani. Cântăreaţa mai are doi copii, de 15 şi 16 ani, dintr-o căsătorie anterioară.

Viața atât de controversată a artistei a determinat o editură din Statele Unitesă-i facă o ofertă de nerefuzat! Britney Spears va primi 15 milioane de euro pentru a dezvălui detalii neștiute atât despre viața ei profesională, cât și despre relația cu familia ei.

Acesta pare să fie „unul dintre cele mai mari acorduri semnate vreodată” pentru o carte. Care însă nu depăşeşte sumele convenite cu unele figuri politice din istoria recentă a SUA.