Vedete

Britney Spears face acuzați grave la adresa foștilor manageri: ”Cred că încercau să mă omoare”

Camelia
February 9, 2023 10:27 AM

Britney Spears a făcut acuzații dure pe profilul ei de Instagram despre foștii ei. Cântăreața a promis acțiuni legale împotriva lor: „Cred că încercau să mă omoare”, a afirmat artista, potrivit Daily Mail și Rolling Stone.

Cântăreața își acuză fosta echipă de management, respectiv pe managerii Lou Taylor și Robin Greenhill, că ar fi indus-o în eroare. De asemenea, spune artista, tatăl ei, Jamie, le-ar fi venerat pe aceste două femei și ar fi făcut orice i-ar fi cerut ele.

Avocații Tri Star au reacționat imediat: „Aceste afirmații sunt complet false, precum și ofensatoare, dăunătoare și inacceptabile”. Britney Spears a fost eliberată de sub tutela tatălui după 13 ani în care acesta i-a condus viața, relatează profm.ro.

”Cred că încercau să mă omoare”

În postarea de pe Instagram, care ulterior a fost ștearsă, Britney a detaliat o vizită pe care a făcut la directorii companiei cu o săptămână înainte să fie plasată sub tutelă, în 2008.

M-au făcut să mă simt specială”… CORECT…. Aceleași femei care m-au ucis o săptămână mai târziu !!!!” a scris Spears. „Tatăl meu le-a venerat pe aceste două femei și ar fi făcut orice i-ar fi cerut !!!! Cred că încercau să mă omoare… Până în ziua de azi cred că asta e exact ceea ce încercau ei să facă… dar nimic nu a fost în neregulă cu mine și nu am murit!!!

Nimeni altcineva nu ar fi supraviețuit după ceea ce mi-au făcut ??‍♀️ !!! Am trecut prin toate și îmi amintesc de toate !!!! O să îi dau în judecată pe cei de la Tri Star !!!!”, a scris cântăreața.

Lou Taylor este președinte și CEO al Tri Star Sports și Entertainment Group.